Duurt lang voordat installatie werd geinstalleerd. 1 week zonder warm water en verwarming.

Hennie Jellema

Helaas hebben wij een slechte ervaring met uw bedrijf. Mails worden niet geantwoord. Telefonisch slecht bereikbaar. En verkeerde informatie/ slechte communicatie

Wat een Pinoccio bedrijf.
Maakt afspraken en melden dan vervolgens na een paar weken oh nee sorry dan zijn we vrij (dicht)
Dan ontvang je een kaartje met de verzenddatum van 11 april...
Wat een Pinoccio bedrijf.
Dan ontvang je een kaartje met de verzenddatum van 11 april voor een afspraak op 18 april die je op de 14e ontvangt, die ik vervolgens direct per mail heb bevestigd waar ik keurig weer een bevestiging van kreeg en op de dag zelf ontvang je dan een mailtje ja sorry de planning zit vol u kunt bellen voor een nieuwe afspraak. Na wat minder vriendelijke overigens wel nette mailtjes van mijn kant kreeg ik telefoon ja sorry er is wat fout gegaan de monteur komt wel vanmiddag. ????????
Vervolgens kreeg ik telefoon met de vraag of er de volgende dag een hoofdmonteur langs mocht komen want die zou dan het werk van de monteur controleren. Volgens mij had die monteur zijn werk niet zo goed gedaan want de hoofdmonteur is bijna een uur bezig geweest en constateerde gebreken die de monteur dus niet gezien had en volgens mij was de ketel ook niet of niet goed schoongemaakt en niet bijgevuld door de monteur. MAAR DAAR BETAAL JE WEL VOOR.
Toen het nog een Lease ketel was hadden we veel problemen met de ketel en kregen we van de ene monteur te horen ja maar dit zijn ook slechte keteltjes en deze moet gewoon per direct vervangen worden zo slecht is hij kregen we van twee ander monteurs te horen nadat ze twee en half uur bezig waren geweest, hij is nog prima hoor. Maar dat was nadat ik een nieuwe ketel eiste en dan gaan ze in eens wel een ketel onderhouden.

Ik heb ze niet kunnen vinden ze zijn wel goed in het afzeggen van afspraken en vraag eens een offerte voor een andere ketel aan nou drie keer wijzigen vanaf hun kant ben ik daar ook klaar mee.

j.c.setz

Ik ben tevreden met de behandeling van dit bedrijf

Hans Stevens

Nette montage en afvoer oude ketel volgens afspraak.
Kwaliteit ketel wordt tegengesproken door medewerker. :-(

Vakkundige veilige werkwijze

De offerte is zeer snel en compleet gestuurd.
De installatie heeft probleemlos plaatsgevonden.
De cv functioneert direct prima.

Professioneel.

Fam. van Zanten

Alles was goed geregeld, en tot onze tevredenheid geïnstalleerd.
Het onderhoud werd ook altijd in samenspraak gedaan, dus gewoon goed.

Ja, dat de kachel en alle rommel die van de oude installatie ontstond al weg was voordat de jongens klaar waren
met installeren.
Prima geregeld.

Christiaan Huizinga

Goede ervaring. zeer goede communicatie en duidelijk in wat ik kan verwachten. Enige min punt vond ik dat de senior monteur (Nasr) de jongere monteur (Youssef) meerdere malen op een totaal onnodig... Goede ervaring. zeer goede communicatie en duidelijk in wat ik kan verwachten. Enige min punt vond ik dat de senior monteur (Nasr) de jongere monteur (Youssef) meerdere malen op een totaal onnodig grove en onaardige manier aansprak. Ik voelde mij vervelend voor de jonge monteur, die in mijn ogen niets fout deed. Dit staat buiten het feit dat de senior monteur mij netjes te woord stond, en ze hebben hun werk verder echt heel goed gedaan.

Goede en duidelijke communicatie
Goede en snelle productie

Het bedrijf heeft bijzonder goed gewerkt

Ze waren prima op tijd en de volgende morgen ook. De mensen van het bedrijf waren erg aardig en het werk hebben ze uitstekend afgewerkt

Verkoop was professioneel. Monteurs die de ketel hebben geïnstalleerd leken kundig en waren netjes. Alles werd netjes opgeruimd. Maar bij gebruik bleek dat er maar weinig warm water uit de kranen... Verkoop was professioneel. Monteurs die de ketel hebben geïnstalleerd leken kundig en waren netjes. Alles werd netjes opgeruimd. Maar bij gebruik bleek dat er maar weinig warm water uit de kranen kwam en een lage druk. Monteur kwam de week erna en constateerde na een uur zoeken dat de verkeerde ketel was opgehangen. Monteur was recht door zee, wat wij wel waarderen. Volgende week wordt de correcte ketel ( tenminste dat hopen we dan ) opgehangen. Rekening is inmiddels al wel binnen. Niet afgestemd dus. Vertrouwen moet weer gewonnen worden.

Zie hierboven. Bij de volgende vraag of ik dit bedrijf zal aanbevelen is afhankelijk van het vervolg. Ben optimistisch ingesteld dus houd ik het vooralsnog op ja.