N.C. Appelo-van Helden

Prettige monteur die kundig was en snel

E.J. van der Reijden

Ervaring is zeer goed en de monteurs werken netjes.

Leveren prima werk en geven vakkundig advies.

Jordi de geis

Monteurs hebben op meerdere muren schade gemaakt dus dat is niet een beste ervaring

Keurig opgehangen verder

egmond

Sinds we een abonnement bij Feenstra hebben afgesloten zijn we altijd keurig geholpen.
Vriendelijke, betrokken monteurs die ook ( we hebben een Nefit probleemketel, waar inmiddels vrijwel alles
van het binnenwerk is vernieuwd..) bij de minste of geringste storing alles in het werk stellen de zaak veilig
af te leveren. We zijn wel blij een abonnement afgesloten te hebben waarin ook de materiaalkosten worden vergoed, anders hadden we echt een probleem gehad.

Vriendelijk , vakmanschap en betrokkenheid. Nog even een extra controle meting waarbij werd geconstateerd dat zelfs de allernieuwste warmtewisselaar een lekkage vertoonde die daarop netjes door de... Vriendelijk , vakmanschap en betrokkenheid. Nog even een extra controle meting waarbij werd geconstateerd dat zelfs de allernieuwste warmtewisselaar een lekkage vertoonde die daarop netjes door de Nefit monteur is vervangen

J.P.J.Rietveld

Alles was goed geregeld van begin tot het einde. Daar bedoel ik mee van de vertegenwoordiger die alles kwam uitleggen tot aan de monteurs die het kwamen installeren.

Ja. De vriendelijke monteurs die het netjes hebben geïnstalleerd en de oude spullen netjes opruimden naar buiten en binnen geen rommel hebben achter gelaten. Het is allemaal heel goed gedaan

Offerte en communicatie via een eerste persoonlijk gesprek, daarna via telefoon en internet uitermate prettig. Goede voorlichting. Installatie en extra nalopen verwarmingen prima. Echter qua... Offerte en communicatie via een eerste persoonlijk gesprek, daarna via telefoon en internet uitermate prettig. Goede voorlichting. Installatie en extra nalopen verwarmingen prima. Echter qua opruimen in de ketelruimte zelf en wat details qua aansluiten ga ik nog een opmerking via de klantenservice maken,

goed op elkaar afgestemde communicatie, prettige vastlegging via web en online.

Julia van der Weide

Afspraken nakomen, goede service, netjes

Ik heb goede ervaring met Feenstra. Ze zijn vakkundig, doen wat is beloofd en maken het in orde zoals je het graag wilt hebben.

Meedenken bij de installatie.

Top

Goefe monteur. Heeft het netjes gemaakt

Pim den Boer

Goed en gedegen werk, snel ook, duidelijke uitleg, laat alles opgeruimd achter.

De site