Afspraak en plaatsing netjes verlopen.
Montage verliep snel en correct.

prijs

C.Saffrie

Onze ervaringen zijn positief

Vakmanschap.
Produktkennis.
Netjes werken.

Na installatie hadden wij de volgende dag gelijk problemen na vele malen te hebben gebeld en steeds weer met kluitje in het riet te zijn gestuurd nog één maal gebeld en gezegd dat er echt iemand... Na installatie hadden wij de volgende dag gelijk problemen na vele malen te hebben gebeld en steeds weer met kluitje in het riet te zijn gestuurd nog één maal gebeld en gezegd dat er echt iemand moest komen dat we in de kou zaten en geen warm water hadden. Niet echt heel fijn. De dag erna kon er dan iemand komen(op zaterdag) ons was verteld dat deze installateur in de ochtend zou komen niemand gezien. Na weer gebeld te hebben in de middag kwam er uiteindelijk eind vd middag iemand. Thermostaat problemen etwist. Deze installateur kende dit systeem niet, de thermostaat werd vervangen daar een simpele. Deze was (achteraf gehoord) gevaarlijk geplaatst waardoor kortsluiting mogelijk was omdat stroom bloot lag.
Probleem dus alsnog niet verholpen. Een week na plaatsing cv ketel Kwam er pas weer iemand om de thermostaat te vervangen.. ook deze was er niet op afgesproken tijd.
We zijn absoluut niet tevreden over de service die niet geboden wordt. Van zo n groot bedrijf hadden we meer verwacht. Heel erg jammer!

Miran Hoogendoorn

Nette afhandeling van de aanvraag.
Keurige werknemers.

Snelheid van vragen beantwoorden

Patrick Stol

Goede ervaring

Snelle service

Ik ben heel erg tevreden over de service en kwaliteit. ik heb 21 februari 's avonds via jullie site een offerte aangevraagd. en de volgende ochtend had ik de offerte in mijn mailbox. Binnen een paar... Ik ben heel erg tevreden over de service en kwaliteit. ik heb 21 februari 's avonds via jullie site een offerte aangevraagd. en de volgende ochtend had ik de offerte in mijn mailbox. Binnen een paar dagen werd mijn nieuwe ketel geplaatst, netjes en snel. prima service, prima kwaliteit, ik zou jullie zeker bij anderen aanbevelen.

snel, duidelijk, netjes en prima huurketel.

Goeie service met klantgerichte advies

Goeie service met klantgerichte advies

Han Tuttel

Vlot en adequaat, alhoewel het voortraject persoonlijker mag. Vanwege de hoge graad van automatisering en efficiency komt het over alsof je een broodrooster koopt. Mag wat vriendelijker en... Vlot en adequaat, alhoewel het voortraject persoonlijker mag. Vanwege de hoge graad van automatisering en efficiency komt het over alsof je een broodrooster koopt. Mag wat vriendelijker en warmer.

Installatie ging vlot en vlekkeloos. Ik had een harde werkern over de vloer die ook nog eens sympathiek was. Prima.

Duidelijke communicatie.

Vedelro BV, EJAM van der Lugt

Goede ervaring.
Goede uitleg.
Geen moeite te veel om in overleg te treden.

Hoewel pas kort geleden kennis gemaakt is voor mij als eigenaar van meerdere panden het een goede zaak om alles een hand te houden. Feenstra zou dat kunnen bieden. Maar mijn ervaring met hen is nog... Hoewel pas kort geleden kennis gemaakt is voor mij als eigenaar van meerdere panden het een goede zaak om alles een hand te houden. Feenstra zou dat kunnen bieden. Maar mijn ervaring met hen is nog kort.

Prima, keurige mensen, snelle hulp, netjes

snelheid, duidelijkheid