We zijn a nieuwe klant van Feenstra. Bij het maken van een afspraak voor het plaatsen van cv ketel waren we in de eerst instantie gefrustreerd omdat wij een week lang in de kou moesten zitten. Maar... We zijn a nieuwe klant van Feenstra. Bij het maken van een afspraak voor het plaatsen van cv ketel waren we in de eerst instantie gefrustreerd omdat wij een week lang in de kou moesten zitten. Maar toch as service konden wij eerder geholpen worden en kregen voorrang. Na de plaatsing waren we ook goed geholpen met overige problemen over onze ketel en verwarming.

De deskundige van de technicus die na de plaatsing heeft het probleem van de nieuwe CV-ketel heeft opgelost.

F.L.Butters Ruben

Heel positief, vakbekwame monteurs, die de ketel kwamen installeren

Duidelijke uitleg, nemen de tijd voor je voor extra uitleg, laten de boel netjes achter en laten op een rustige manier zien hoe alles werkt, en voordat ze weggaan wordt er netjes gevraagt,of alles... Duidelijke uitleg, nemen de tijd voor je voor extra uitleg, laten de boel netjes achter en laten op een rustige manier zien hoe alles werkt, en voordat ze weggaan wordt er netjes gevraagt,of alles duidelijk is overgekomen.

Dylan

Professioneel, efficiënt, goedkoop, vriendelijk

Prima ervaring wat betreft het oplossen eerder op een door ons gewenste datum te komen monteren.

Denkt mee met de klant al liet de offerte wel op zich wachten

Goed, correct afgehandeld.

Goede service.

Snelle service en vriendelijke, klantgerichte monteurs. Ze legden steeds netjes uit wat ze gingen doen en hebben netjes gewerkt.
Telefonische bereikbaarheid van de juiste afdeling niet altijd...
Telefonische bereikbaarheid van de juiste afdeling niet altijd gemakkelijk door de vele keuzemenu's.

Zie boven.

Goede service, snelle en kundige montage

P. van Velthoven

Prima. Servicegericht en snel geregeld.

Snelle reactie ondanks vakantieperiode. Duidelijke communicatie.

oplossingsgericht te werk. ook bij enige tegenslag de schouders eronder

Prima. Goede snelle service.

Dat het mogelijk was om de ketel binnen een week te plaatsen.