Alles is prima gemonteerd. Alleen het verwijderen van de warmtepomp (erg zwaar) heeft een week op zich laen wachten, maar is goed verwijderd.

Vriendelijk personeel, zowel sales als planning en monteurs.

Eisink

Matige ervaringen. Monteurs denken niet goed na waardoor de storingsdienst gebeld moet worden. Jammer dat het niet in een keer goed kan.

Ketel is prima geinstalleerd.

Snelle offerte, snelle levering, klantgerichte oplossing van een moeilijke plaatsing van CV ketel.

klantgerichte oplossing. Er moest eigenlijk via de badkamer een slang over het plafond. De monteur ontdekte dat er in de meterkast een afvoer zat waar de slang in kon.

H. Fleuren

Helaas heeft de installatie met veel hobbels plaatsgevonden en is de ketel na ca 2 weken nu foutloos operationeel.

De aanschaf ging snel en effectief in tegenstelling tot de installatie.

Uitstekend!

vlot en deskundig!

Nieuwe CV-ketel besteld. Prima geïnstalleerd en oude ketel meegenomen. Gewoon prima.

Gemakkelijke online bestelprocedure met goed stappenplan.

IJsseldijk

Prima snelle service, ook bij oude ketel.

Snelle en goede reactie op offerte aanvraag.

Alles is goed te noemen....... behalve de telefonische bereikbaarheid
Alles is goed te noemen....... behalve de telefonische bereikbaarheid
organisatie ondoorzichtig...... door wat problemen met de ATAG ONE heb ik contacten gehad met- L.Stad- montage groep Groningen en Service groep Drachten.
Hr Zuringa (kantoor Groningen verdiend een compliment )

de goede internet presentatie - snelle offerte- eigentijdse betaling
prima planning - tijdstippen kloppen exact
zeer deskundige montage monteurs de montage van de nieuwe ketel geef het...
de goede internet presentatie - snelle offerte- eigentijdse betaling
prima planning - tijdstippen kloppen exact
zeer deskundige montage monteurs de montage van de nieuwe ketel geef het cijfer 11 (Dit komt zelden voor)
bij onregelmatigheden geen moeite te veel diversen monteurs met geduld hebben de ATAG ONE operationeel gekregen.
vriendelijke en klantgerichte medewerkers in alle lage van de organisatie

De afgelopen 15 jaar heeft Feenstra onze Agpoketel in onderhoud gehad. Prima ervaring.
bij het plaatsen van een nieuwe ketel werd even 'vergeten' dat we geen aardgas, maar propaangas hebben. daarmee waren we niet zo blij......

B.Pinna

Slechte ervaring helaas. Niet nagekomen afspraken + verwarming deed het niet na installatie.
Wij werken beide volledig. Afspraak gemaakt om in 1 dag alles te installeren. Halverwege de dag gaven de monteurs aan dat ze geen tijd meer hadden omdat ze nog andere afspraak hadden. Ik moest maar vervolgafspraak maken voor de afwerking. De monteurs hebben niets getest bleek achteraf> verwarming deed het niet. Nog een nieuwe afspraak maken voor de volgende dag. Niet praktisch want wij moesten werken en er moest dus geregeld worden dat er iemand thuis was.
Enfin, volgende dag monteur geweest om de verwarming te maken. Bleek dat de monteurs de CV niet goed hadden aangesloten. Best eng idee en ronduit slordig.

Week daarop kwam dezelfde monteur de boel afwerken. Ik heb hem op alles aangesproken en dat ik erg jammer vond hoe alles is verlopen. Ik kreeg een laconieke opmerking van " ja mevrouw, kan gebeuren, fouten maken is menselijk" geen verontschuldigen niks. Heel onvriendelijk en niet klantvriendelijk kwam dit bij mij over.

Nieuwe klant maar heb echt spijt.

Goed product maar service en alles er om heen was ronduit niet goed.