Snelle en duidelijke reactie op het invullen van de aanvraag. Niet meteen vastgelegd en heldere offerte. Goed de gelegenheid gekregen om er eventueel vanaf te zien. Snelle afspraak. Misschien...Snelle en duidelijke reactie op het invullen van de aanvraag. Niet meteen vastgelegd en heldere offerte. Goed de gelegenheid gekregen om er eventueel vanaf te zien. Snelle afspraak. Misschien ouderwets van mijn kant, maar privacygevoelig dat installateurs (wellicht onbewust) ruimten betreden die niet noodzakelijk lijken te zijn voor installatie. Laat Feenstra de klanten van tevoren even weten dat dit eventueel kan gebeuren. Overigens beleefde en duidelijke heren in mijn geval.
Gerritsen
Ik ben blij dat ik een contract bij Feenstra heb en verzekerd ben van snelle en vakkundige service.
Haanstra
Cv- ketel ging onverwacht kapot en had al offerte voor de nieuwe, na dat de oude kapot ging en vanwege onze dochter van nog geen jaar hadden we in een week de nieuwe cv ketel. ontzettend blij mee....Cv- ketel ging onverwacht kapot en had al offerte voor de nieuwe, na dat de oude kapot ging en vanwege onze dochter van nog geen jaar hadden we in een week de nieuwe cv ketel. ontzettend blij mee. had om tijd te overbruggen tijdelijk een straalkachel om toch warm te kunnen zitten.
Goede ervaringen met Feenstra. Het bestelproces verliep netjes en prima. De monteurs waren erg vriendelijk en bereid om uitleg te geven. Montage is vlekkeloos verlopen en een goed en netjes resultaat.
Van der Ziel
Snelle afhandeling en super monteur. Zeer vriendelijk en deskundig.
Chanteloup
Good
Duidelijkheid inzake nieuw onderhoudcontracht.
Worrell
Goede service.
De monteurs hebben hun werk zeer goed gedaan , heel tevreden over. De afhandeling van een probleem met de cv had in mijn ogen sneller gekunt.