Goed geholpen. Snelle levering.

Service goed. telefonische hulp goed en plaatsing ook goed.

Boogaert

Heb nu al jaren ervaring met Feenstra en ze hebben me nog nooit teleurgesteld. De CV ketel doet ook gewoon wat het moet doen, geen moeilijkheden. De afspraken worden gemaakt wanneer het mij uitkomt... Heb nu al jaren ervaring met Feenstra en ze hebben me nog nooit teleurgesteld. De CV ketel doet ook gewoon wat het moet doen, geen moeilijkheden. De afspraken worden gemaakt wanneer het mij uitkomt ( ploegendienst ) en ze komen op tijd. Vriendelijk, deskundig personeel en op vragen krijg ik een gepast antwoord. Wat wilt een mens nog meer?

Menger-peters

Duidelijke offerte, na beoordeling adviseur aan huis. Snelle plaatsing (binnen 1 week), door een vriendelijke installatie monteur, die vakkundig en netjes de ketel heeft geplaatst. Wij zijn meer dan... Duidelijke offerte, na beoordeling adviseur aan huis. Snelle plaatsing (binnen 1 week), door een vriendelijke installatie monteur, die vakkundig en netjes de ketel heeft geplaatst. Wij zijn meer dan tevreden!

Steenbruggen

Duidelijke en vakkundige afhandeling, met een bijzondere snelle manier van werken.

Jongman

Prima service, prima offerte en snel en keurig afgehandeld.☺☺

Kloos

Snel en accuraat geholpen

Ik ben zeer tevreden

Na offerte aanvrage ging desbetreffende op vakantie. Na herhaald verzoek kwam een ander die snel op gesprek kwam, 4 uur later offerte. Installatie zou 2 weken later plaatsvinden, werd met 3 weken... Na offerte aanvrage ging desbetreffende op vakantie. Na herhaald verzoek kwam een ander die snel op gesprek kwam, 4 uur later offerte. Installatie zou 2 weken later plaatsvinden, werd met 3 weken doorgeschoven. 1 uur later dan uiterlijk afgsproken tijdstip kwam de eerste monteur. Installatie werd prima gedaan en de heren waren prettig in de omgang. Overall ben ik wel blij met uitgevoerde werkzaamheden; communicatie -als slotconclusie- is echter wel aandachtspunt voor dit bedrijf.

Brander

Eerste keer dat ik Feenstra heb ingehuurd vh plaatsen ve cv ketel. Ze werken snel en netjes en weten waar ze mee bezig zijn. Top.