Goed en kundig installateurs. Werken netjes,alles werd goed uitgelegd. De cvketel en ventilatiesysteem werken.wezijn heel tevreden over Feenstra. H.Dolman.
Poltorak
De kwaliteit van het werk en het verrassende effect!Professionele en beleefde monteur.Ik raad het met volle overtuiging aan!
Van Son
Snel en goed
Kan beter
Prima afhandeling van storing deden echt hun best werd zelfs terug gebeld door planner ivm tijd. Cv stuk .. noodoplossing en binnen 2 dagen nieuwe geïnstalleerd, ook hier planning om snel te helpen....Prima afhandeling van storing deden echt hun best werd zelfs terug gebeld door planner ivm tijd. Cv stuk .. noodoplossing en binnen 2 dagen nieuwe geïnstalleerd, ook hier planning om snel te helpen. Ik ben tevreden.
De Bruin
Koop bij aanschaf van kamerthermostaat geen ATAG one 2.0. Is zeer zeer snel defect en niet zelf te herstarten.
Beumer
Gewoon uitstekend
Rozenboom
Prima aan te bevelen bedrijf. Altijd bereid tot hulp en advies wanneer dit nodig zou zijn. Telefonische bereikbaarheid ook prima.