De (3) monteurs hebben de gevraagde werkzaamheden naar behoren uitgevoerd, alleen jammer dat ze ongevraagd van het toilet in de badkamer gebruik hebben gemaakt en een beetje grof alle kamers van het...De (3) monteurs hebben de gevraagde werkzaamheden naar behoren uitgevoerd, alleen jammer dat ze ongevraagd van het toilet in de badkamer gebruik hebben gemaakt en een beetje grof alle kamers van het huis zijn ingegaan zonder een lopertje of stukje karton te hebben gebruikt waardoor er wat kleine beschadigingen op de trap en laminaat zijn ontstaan.
Cornelissen
Eerlijk bedrijf en vooral heel klant vriendelijk
De Vries
Alles snel, duidelijk en netjes
Bij ons is een nieuwe cv ketel geplaatst, de monteurs waren op tijd, werkten netjes, waren beleefd en stelden ons gerust. Ook werd goed uitgelegd wat er moest gebeuren en waarom. Wij zijn heel...Bij ons is een nieuwe cv ketel geplaatst, de monteurs waren op tijd, werkten netjes, waren beleefd en stelden ons gerust. Ook werd goed uitgelegd wat er moest gebeuren en waarom. Wij zijn heel tevreden.
Wij zijn zeer goed geholpen. Zowel telefonisch als toen de monteur er eenmaal was. Ketel moest vervangen worden en dat was binnen 2 werkdagen geregeld. Helemaal top dus!
Dissel
Alles was naar wens geplaatst en goed advies van monteur , in een woord TOP .
De Cuijper
Ik ben tevreden
Van der werf
Contact met feenstra is goed we zijn al jaren vast klant en hebben op verschillende adressen een nieuwe kachel later plants en.
We hebben een prima ervaring met de bestelling en montage van een nieuwe CV. Het was een investering, maar de installatie is wel degelijk, professioneel en snel uitgevoerd. Even vroegen we ons af of...We hebben een prima ervaring met de bestelling en montage van een nieuwe CV. Het was een investering, maar de installatie is wel degelijk, professioneel en snel uitgevoerd. Even vroegen we ons af of ze echt op de afgesproken dag zouden komen, want we kregen vooraf geen herinneringsmail, maar ze stonden voor de deur zoals afgesproken en waren eerder klaar dan de prognose.
Schlukebir
Goede monteurs. Werkten netjes en snel. Alles keurig opgeruimd en goede uitleg cv