Het aansluiten van de thermostaat en verbinden met WiFi is niet iedereen gegeven.
Hulp van een vriend ingeroepen. Leek me logischer als dat door Feenstra was gedaan.
Instructie boekje...
Instructie boekje van de ketel nooit ontvangen. Daarom geen idee wat de knoppen op de ketel aangeven. Bestaat er een instructieboekje? Zo ja, graag alsnog opsturen.

Feenstra heeft deskundige mensen in dienst en die doen dit werk al heel wat jaren. Misschien niet de goedkoopste, maar dat weegt ruimschoots op tegen de mogelijke nadelen (Koolmonoxide of andere... Feenstra heeft deskundige mensen in dienst en die doen dit werk al heel wat jaren. Misschien niet de goedkoopste, maar dat weegt ruimschoots op tegen de mogelijke nadelen (Koolmonoxide of andere lekkage) van een door de goedkoopste verkeerde geïnstalleerde CV ketel. Nooit problemen bij onderhoud of storingen.

Het plaatsen van de nieuwe ketel was super netjes gedaan, ben dik tevreden.

Hendriks

Prima advies
Goede deskundigheid
uitstekend werk.

Victorie

Super snelle service. Offerte erg snel binnen en plaatsing ook erg snel. Monteur was een enorm leuke jongen met veel verstand van zaken. Nam alle tijd om onze vragen te beantwoorden en werkte erg... Super snelle service. Offerte erg snel binnen en plaatsing ook erg snel. Monteur was een enorm leuke jongen met veel verstand van zaken. Nam alle tijd om onze vragen te beantwoorden en werkte erg netjes!

De Visser

Prima geleverd

Van der Laan

Nemen goed de tijd voor informatie en advies. Uitvoering gaat ontspannen en zonder problemen.