Goed afspraken nakomen. Monteur met veel ervaring. Ook het ophalen oude ketel en afval ging perfect Kan niet oordelen over service na plaatsing maar gezien het plaatje tot nu toe...Goed afspraken nakomen. Monteur met veel ervaring. Ook het ophalen oude ketel en afval ging perfect Kan niet oordelen over service na plaatsing maar gezien het plaatje tot nu toe twijfel ik daar niet aan.
Stappershoef
Nou ik zou Feenstra niet als eerste aanbevelen bij vrienden vanwege slechte research
Buter
Geweldige klantenservice, zeer snel en duidelijk. Montage van de ketel is top en de kundigheid en vriendelijkheid van de monteur is op en top geweldig. Dit is zeker iets wat ik bij anderen zal...Geweldige klantenservice, zeer snel en duidelijk. Montage van de ketel is top en de kundigheid en vriendelijkheid van de monteur is op en top geweldig. Dit is zeker iets wat ik bij anderen zal aanraden
Dat het netje s na behoren is gedaan. De monteurs werkte goed samen,en waren zeer correct.
Van Essen
Feenstra heeft uitstekend werk verricht en zal Feenstra bij anderen aan bevelen.
Goede service en duidelijke uitleg.
Bij Feenstra ben ik zeker van goede service.
Van Noort
Op 7-12 is de ketel geïnstalleerd. Diezelfde dag is hij al meerdere keren uitgevallen. Uw storingsdienst stelde voor om een week later te komen kijken. Na wat aandringen zijn ze vanochtend (8-12)...Op 7-12 is de ketel geïnstalleerd. Diezelfde dag is hij al meerdere keren uitgevallen. Uw storingsdienst stelde voor om een week later te komen kijken. Na wat aandringen zijn ze vanochtend (8-12) geweest maar hebben het niet opgelost omdat de ketel (door u) te hoog geïnstalleerd was. Wilde in eerste instantie pas weer volgende week donderdag terugkomen, maar komen na enig aandringen vanmiddag. Het zal u hopelijk niet verbazen dat ik zeer teleurgesteld ben..
Dieks
Na een storing in de oude ketel kregen we van de monteur advies om 16 jaar de ketel te laten vervangen, we kregen van de verkoop afdeling een goede uitleg welke ketel voor ons geschikt was ,na de...Na een storing in de oude ketel kregen we van de monteur advies om 16 jaar de ketel te laten vervangen, we kregen van de verkoop afdeling een goede uitleg welke ketel voor ons geschikt was ,na de aankoop werden we toch verrassend snel ingepland, het concept veilig Feenstra heeft ons verrast ,niet alleen de ketel maar alles wat er bij hoort werd vervangen door een zeer kundige en vriendelijke monteur, wij zitten er weer warmpjes bij