Een nieuwe ketel door Feenstra laten plaatsen. Prima service, vakkundige en vriendelijke medewerkers! Werken netjes en komen op tijd. 👍
Goede levering en plaatsing producten. Met klant communiceren over werkwijze bij plaatsing kan beter.
Offerte maken ging goed. Installatie van een nieuw model ketel werd een drama. Dan nog goede ondersteuning krijgen gebeurt alleen als je niet opgeeft. Feenstra zou me 10 dagen laten wachten...Offerte maken ging goed. Installatie van een nieuw model ketel werd een drama. Dan nog goede ondersteuning krijgen gebeurt alleen als je niet opgeeft. Feenstra zou me 10 dagen laten wachten zonder verwarming. Na 2 dagen werd het alsnog werkend gemaakt.
Doreleijers
Alles super verlopen, op advies van onze zoon medewerker bij Feenstra, Dennis Doreleijers
Naezer
Hij is duidelijk genoeg
De Wolf
Feenstra is een betrouwbaar bedrijf doet wat beloofd is maar laat ook wel eens een steekje vallen
Perie
Eergisteren is een nieuwe verwarmingsketel geplaatst. Ik weet dat dit seizoen drukke tijden zijn voor Feenstra maar men heeft alles geprobeerd om mij toch vlot te helpen, van Klantenservice tot...Eergisteren is een nieuwe verwarmingsketel geplaatst. Ik weet dat dit seizoen drukke tijden zijn voor Feenstra maar men heeft alles geprobeerd om mij toch vlot te helpen, van Klantenservice tot verkoper en uiteindelijk de medewerkers van Feenstra voor de installatie van de nieuwe ketel. De medewerkers waren beleefd, deskundig, netjes en hard werkend. Ik ben al jaren klant van Feenstra, heb het weer warm in huis en ben heel tevreden.