Het is goed verlopen en ik hoop dat deinstallatiegoedblijftwerken

Jansen

Monteur netjes en correct andere monteur nonchalant en onwetend

Den Ouden

De offerte week af van het advies van de service monteur. Wij moesten bellen om een toelichting.
De offerte uiteindelijk geaccepteerd en toen week - na montage - de rekening qua opbouw af van de offerte.
Toelichting gevraagd, niet ontvangen, maar bedrag wel afgeschreven.
Monteur zeer deskundig; alles in korte termijn geregeld.
Nieuwe thermostaat geleverd; installatie zelf moeten uitzoeken in combi met de telefoon.
Al met al redelijk tevreden; waarbij de deskundigheid en uitvoering door de monteur ter plaatse een grote uitzondering was. Klantenservice minder te bereiken (Corona?), maar wel helder in antwoorden.

Gerritsen

Prima bedrijf, nette en kundige monteur. Helaas stond niet alle benodigdheden op de paklijst waardoor er later nog een monteur langs moest komen om alles af te ronden.
Maar dat kan gebeuren,...
Maar dat kan gebeuren, ik heb er niet door in de kou gezeten.

De Jong

Vakmensen in dienst. Snelle hulp en je betaald niet de hoofdprijs.

Benyaacoub

Zeer goed geholpen door de monteurs

Beter kan je niet hebben.

Aanleg en installatie prima. Contact met monteurs zakelijk, vriendelijk, deskundig en aan te raden.

Lampe

Goede service, kennis en advies. Installatie is in lijn daarmee verlopen. Erg tevreden.