Van Helden

Snelle levering, keurig werk, sympathieke monteur. Niets dan lof

Klantenservice is netjes, salesafdeling is verschrikkelijk slecht.

Van Doorn

Zeer te spreken over de monteurs Eric en Eric (vader en zoon). Als Feenstrabedrijf zou ik ze koesteren. Vaklieden! En zeer aangename mensen die hun werk perfect uitvoeren.

Van Hasselt

Op dit moment ben ik zeer teleurgesteld over de dienstverlening van Feenstra en de opvolging van op de aangegeven klacht

Ik heb tapijt en de heren hebben al het mogelijke gedaan om het schoon te houden.

Feenstra kon de beloofde termijn van binnen 48 uur een nieuwe ketel plaatsten (zoals op website stond vermeld) helaas niet waar maken. Het bleek ‘48 uur na offerte’ te zijn (en het duurde 2... Feenstra kon de beloofde termijn van binnen 48 uur een nieuwe ketel plaatsten (zoals op website stond vermeld) helaas niet waar maken. Het bleek ‘48 uur na offerte’ te zijn (en het duurde 2 werkdagen eer we een offerte kregen) en ook dat lukte niet. Na offerte hebben we nog 4 werkdagen op de ketel moeten wachten. Dus incl weekenden 1,5 week zonder ketel gezeten. Omdat je hier pas lopende het traject achter kom heeft het ook geen zin om naar een andere partij te gaan. Verder heeft Feenstra uiteindelijk wel netjes de nieuwe ketel geplaatst. Let op de ‘optionele’ dingen die wel automatisch op offerte en factuur verschijnen (en zo niet helemaal optioneel lijken).

Hoogeveen

Prima werk.
Tot over 15 jaar.

Nederhof

De verkoop te agressief,
De verkoop te agressief,
Er zijn zaken mee gecalculeerd die bij nadere inspectie dubbel en niet noodzakelijk waren, aan materiaal en onderhoudscontract De onderhouds monteur als verkoper, dat is prima mits deze niet te gretig wordt.
Zou op deze manier geen nw Cv meer kopen, maar dat wil niet zeggen dat ik met Feenstra geen zaken meer zou doen.