Nicolasen

Ondanks grootte van het bedrijf Feenstra en het bestellen via internet , is alles prima zoals afgesproken verlopen . Een beleefde en nette monteur heeft ook nog alles goed uitgelegd. Ook het ophalen... Ondanks grootte van het bedrijf Feenstra en het bestellen via internet , is alles prima zoals afgesproken verlopen . Een beleefde en nette monteur heeft ook nog alles goed uitgelegd. Ook het ophalen van overgebleven materialen en de oude ketel was perfect op dezelfde dag geregeld. Chapoo

Totaal niet tevreden over plaatsing CV ketel.
Monteur sluit water aan op gasleiding waardoor gasmeter uit elkaar klapt.

Ter Hogt - Eggink

Ik heb 1 opmerking .
Ik heb geprobeerd iemand aan de telefoon te krijgen over een betaling 25 min.
in de wacht gestaan toen het nummer ingedrukt dat ik terug zou worden gebel Ik heb 1 opmerking .
Ik heb geprobeerd iemand aan de telefoon te krijgen over een betaling 25 min.
in de wacht gestaan toen het nummer ingedrukt dat ik terug zou worden gebel
Maar tot op heden niets gehoord. Dit is voor mij het enige min puntje verder
verder alles prima.

Onze ketel was verouderd en wij wilden een onderhoudscontract. Monteur heeft ketel nagelopen en kwam meerdere gebreken tegen die door een andere installateur niet opgemerkt waren, maar waar wij wel... Onze ketel was verouderd en wij wilden een onderhoudscontract. Monteur heeft ketel nagelopen en kwam meerdere gebreken tegen die door een andere installateur niet opgemerkt waren, maar waar wij wel last van hadden. Ketel werd moeilijk warm, weinig warm water uit de kraan.

Reparatie was snel even duur als vervanging. Binnen 2 weken na het bezoek een nieuwe ketel die in een halve ochtend is geïnstalleerd. Erg blij mee.

Van den Broek

Bij feenstra kan je voor een mooi bedrag een super ketel kopen met deskundige plaatsing en garantie
Voor weer jaren lang genieten

Piket

Goede afspraken vooraf, een heldere offerte, prima monteurs, waarmee goede aanpassingen konden worden afgesproken, die ons ook nog eens veel geld bespaarden. Uitstekend werk geleverd. Daarna een... Goede afspraken vooraf, een heldere offerte, prima monteurs, waarmee goede aanpassingen konden worden afgesproken, die ons ook nog eens veel geld bespaarden. Uitstekend werk geleverd. Daarna een vlekkeloze aanpassing van de afrekening. We hebben het allemaal als heel deskundig, correct en prettig ervaren. We zitten al tientallen jaren bij Feenstra en zullen dat nog lang blijven (Deo volente)!

Zeer tevreden over de werkzaamheden van Feenstra bij aanschaf van nieuwe cv ketel

Koning

Fijn en zeer professioneel bedrijf.
Waarbij van offerte tot montage geen vraag teveel is en er zeer snel en efficiënt wordt gehandeld.

Snel vakkundig service prima

Feenstra heeft kundige monteurs in dienst die nog weten wat service is.