Wij zijn zeer tevreden over de service en afhandeling van de werkzaamheden
Houwen
Afspraak is afspraak bij Feenstra. De monteurs zijn klantvriendelijk, ervaren en netjes. Geeft een goed gevoel.
Goed geinstalleerd , niet helemaal 100 procent. expansievat lekt op aansluitpunt , monteur moet terugkomen. beugel voor expansievat is niet geleverd , hangt nu aan het oude...Goed geinstalleerd , niet helemaal 100 procent. expansievat lekt op aansluitpunt , monteur moet terugkomen. beugel voor expansievat is niet geleverd , hangt nu aan het oude aansluitpunt.
Van der Lugt
We bevelen Feenstra van harte aan voor de installatie van een cv ketel en in het verleden hebben zij ook zonnepanelen geleverd en geïnstalleerd en dat was ook top!
Rusticus
Bedrijf komt haar afspraken na en levert goed werk.
?
Zeer netjes en goed geholpen met duidelijke uitleg
Jammer genoeg maken ze snel een offerte, maar dan kijken ze pas dat het wel mogelijk is , en dan blijkt het niet kunnen , dus alles opnieuw , jammer van de tijd
Afhandeling goed. Offerte wat onduidelijk. Meer informatie na plaatsing c.v. ketel gewenst.
Installed the cv kettle. Very professional. Clear quotation , well planned and executed.