Goede monteurs, goede deskundigheid. Er wordt serieus en hard gewerkt. Prima bedrijf om mee te beginnen
Enorm tevreden met de installatie van onze nieuwe cv ketel.
Is al gebeurd
CV ketel aangeschaft na beoordeling van de oude ketel tijdens een servicebeurt. Monteur zeer correct en zorgvuldig . Hij leverde alle benodigde gegevens direct aan Feenstra. Offerte binnen drie...CV ketel aangeschaft na beoordeling van de oude ketel tijdens een servicebeurt. Monteur zeer correct en zorgvuldig . Hij leverde alle benodigde gegevens direct aan Feenstra. Offerte binnen drie dagen in huis. Na indtemminh met de offerte werd meteen de installatiedatum doorgegeven. Probleemloos uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden.
Er is goede service, komen de afspraken na. Werken netjes bij het hangen van een nieuwe ketel.
Ik heb al jaren lang prima ervaring met de de firma Feenstra. Bedankt en ga zo door, Vriendelijke Groet, W. Ackermans Purmerend
WERKZAAMHEDEN ZIJN SNEL EN GOED UITGEVOERD
Door corona alles vertraging opgelopen, dat had iets beter gemeld kunnen worden. moest iets te vaak naar mijn zin achter zaken aanbellen.
Wij hebben een nieuw cv-ketel offerte aangevraagd via de site. Binnen niet al te lange tijd kreeg ik bericht met een aantal vragen, deze beantwoord en snel erna ontving ik een mail met een passende...Wij hebben een nieuw cv-ketel offerte aangevraagd via de site. Binnen niet al te lange tijd kreeg ik bericht met een aantal vragen, deze beantwoord en snel erna ontving ik een mail met een passende offerte. Na het akkoord ben ik gebeld voor het maken van een plattings afspraak. De monteurs waren mooi op tijd binnen, zeer vriendelijk en deskundig. Na de installatie heb ik een goede uitleg gekregen van de uitgevoerde werkzaamheden en de werking van de cv-ketel en nieuw thermostaat. Tot service! Zeer tevreden en een aanrader wat mij betreft!
De omgang met de klantenservice en de monteurs van Feenstra was gewoon prettig. De communicatie tussen de beide diensten kan m.i. wat verbeteren. Waar we dat in de gaten hadden en de monteur daarop...De omgang met de klantenservice en de monteurs van Feenstra was gewoon prettig. De communicatie tussen de beide diensten kan m.i. wat verbeteren. Waar we dat in de gaten hadden en de monteur daarop wezen, werkte het perfect, maar waar we dat niet deden, omdat we hen niet voortdurend op de vingers keken, namen de monteurs toch wat vrijheid, waardoor er wel enige oneffenheden waren, die feitelijk niet hersteld konden worden tenzij een groot deel van de werkzaamheden opnieuw gedaan zou worden. Dat had beter gekund!