Wij zijn tevreden met het product en de service

Monteurs werken netjes en leggen alles goed uit, gewoon klasse

Snelle reactie

Snelle reactie na aanvraag van de offerte. De enkele vragen die er nog waren zijn naar tevredenheid beantwoord. Het maken van een afspraak was snel gedaan. De uitvoering was goed, netjes, op en... Snelle reactie na aanvraag van de offerte. De enkele vragen die er nog waren zijn naar tevredenheid beantwoord. Het maken van een afspraak was snel gedaan. De uitvoering was goed, netjes, op en binnen de geplande tijd.

Vandaag een nieuwe ketel gekregen . Tegen verwachting in moes onze oude ketel vervangen worden. Wij hadden een service beurt gepland maar de monteur adviseerde ons om over te gaan naar een nieuwe... Vandaag een nieuwe ketel gekregen . Tegen verwachting in moes onze oude ketel vervangen worden. Wij hadden een service beurt gepland maar de monteur adviseerde ons om over te gaan naar een nieuwe ketel.
Een ATAG , dus voor ons onbekend.
De dag daarna waren we al aan de beurt en er waren twee monteurs ( namen ??? ) , waarvan een leerling monteur. Prima vakman en goed om te zien dat jullie bedrijf jongeren opleid met een ervaren monteur.
het werk was in een paar uren klaar, mede doordat ik wat voorbereidingen had getroffen zoals ruimte in orde maken en het systeem aftappen.
Na de instalatie hoorde ik dat de ketel zijn eigen stooklijn moest zoeken en dat het stookgedrag effe anders zou zijn : dat klopt ook , hij stookt helemaal anders .Effe wennen dus.
Het werken met een app is wel een ding : daar had ik niet op gerekend. Die ap kon pas na een week worden gebruikt en dan is het wel een ding om te weten hoe dat allemaal werkt . Gelukkig heb ik een kennis die installatietechneut is anders.....
Al met al : een tevreden klant!

Monteur top,de financiële afwerking flop