Ik heb echt een hele kundige monteur gehad en de afspraak is op maat gemaakt dus ben erg tevreden
Van Dijk
Prima service, al jarenlang!
Verblakt
Ik had een werkende CV en na een ondehoudsbeurt + APK bleek het toestel de volgende dag niet meer te werken.
Nvt
Aan de orde bij ons was een storing van/in de "printplaat" van de ketel. Heb begrepen dat een dergelijke storing niet uitzonderlijk is, vaker kan voorkomen, waarmee ook gezegd dat de...Aan de orde bij ons was een storing van/in de "printplaat" van de ketel. Heb begrepen dat een dergelijke storing niet uitzonderlijk is, vaker kan voorkomen, waarmee ook gezegd dat de garantie-bepaing cq. garantie- tijd in uw overeenkomst een punt van discussie is. Geef het advies dit aspect in beschouwing te nemen.
Peters
Monteur was netjes op tijd, deed zijn ding en werkte snel en netjes.
Van de Veewij
Goede en correcte service en eerlijke voorlichting.
Er is een zeer vriendelijke en aardige monteur bij mij geweest !!!
Van Leeuwen
Uitermate tevreden over alles.
Rutten
Er moet een nieuwe pomp geplaatst worden, kan zo'n 4 a 6 weken duren, dus nog even wachten, verwarming werkt wel goed, maar maakt een brommend geluid, zeer vriendelijke monteur.