Klacht was niet zonodig om te komen voor Kerst gemeld en 18 januari opgelost door kundige monteur 👍
Meeuwis Van Bussel
Ben zeer tevreden.De monteur heeft ook veel nuttige informatie gegeven.
Ik had onlangs een Feenstra-monteur een reparatie uit laten voeren in de afgelopen twee weken. Helaas was de oorspronkelijke reparatie niet correct uitgevoerd, waardoor een tweede bezoek nodig was....Ik had onlangs een Feenstra-monteur een reparatie uit laten voeren in de afgelopen twee weken. Helaas was de oorspronkelijke reparatie niet correct uitgevoerd, waardoor een tweede bezoek nodig was. Volgens het rapport werd de fout toegeschreven aan een menselijke fout van Feenstra. Verbazingwekkend genoeg moest ik ondanks de erkende fout nog steeds betalen voor het extra bezoek, wat teleurstellend was.
Geutjes
De monteur had de pech dat de ene lekkage water volgde op de andere, toch alles correct opgelost.
Van Caulil
Gewoon heel goed
Zeer tevreden over het werk, de service en beleefdheid & deskundigheid van de monteurs
Helemaal goed
Na twee dagen (koud periode. drukte) eindelijk een servicemonteur aan huis voor verhelpen van probleem aan de verwarmingsketel. Probleem helaas niet opgelost. Foutmelding geeft duidelijk aan dat...Na twee dagen (koud periode. drukte) eindelijk een servicemonteur aan huis voor verhelpen van probleem aan de verwarmingsketel. Probleem helaas niet opgelost. Foutmelding geeft duidelijk aan dat onderdeel vervangen moet worden maar dat was waarschijnlijk te ingewikkeld of teveel werk want monteur heeft wat onderdeeltjes aan de buitenkant vervangen en waterdruk opgevoerd. Storing is er nog steeds. Tevens heeft de monteur op de werkbon geschreven dat de ketel na 13 jaar wel aan vervanging toe is. In plaats van onderdeel vervangen geeft men dus de voorkeur om nieuwe ketel aan te smeren. Dat noem ik geen service. Neem te voortdurende storing maar voor lief omdat ik het niet duurzaam vind en kostbaar om de ketel nu al af te schrijven.
Lavrijsen
Alles is goed verlopen. Deskundigheid van de monteur is niet door mij te bepalen. Het werk is snel en goed gedaan. Correct en netjes gewerkt.