Zeer vriendelijke monteur gehad die ook helder kan uitleggen wat hij heeft gedaan.
Wij hebben een vrij nieuwe cv ketel dus storingen zijn nog niet aan de orde geweest. Toen de oude gebreken had, zijn we prima geholpen door Feenstra, we hebben wel altijd een onderhoudscontract,...Wij hebben een vrij nieuwe cv ketel dus storingen zijn nog niet aan de orde geweest. Toen de oude gebreken had, zijn we prima geholpen door Feenstra, we hebben wel altijd een onderhoudscontract, zijn dus klant. Monteur die nu bij ons onderhoud deed, is eerlijk in haar antwoorden. Dat wordt gewaardeerd.
Aangenaam verrast door een vrouwelijke monteur bij de storingsdienst. Ze was kundig, zeer beleefd, zocht naar diverse oplossingen, kroop zelfs de kruipruimte in, hield me op de hoogte en gaf...Aangenaam verrast door een vrouwelijke monteur bij de storingsdienst. Ze was kundig, zeer beleefd, zocht naar diverse oplossingen, kroop zelfs de kruipruimte in, hield me op de hoogte en gaf deskundig advies. Helaas kon de storing niet door haar opgelost worden, maar dit lag niet aan haar kennis en kunde. Hiervoor dient een andere collega met specialistische apparatuur te komen. Niets dan lof voor deze dame!
Kramer
Het was allemaal zeer netjes geregeld
Ik hoop dat wanneer de drukte over is feestdagen mij een nieuwe boiler leverd
APK+ was niet goed uitgevoerd, machine was nog vies. Slechte service achteraf en onbeschofte communicatie van backoffice in Amsterdam.
Geen klachten over deze firma. Houden zich aan hun afspraak, komen op tijd en lijken zeer deskundig te zijn.