Ben al ruim 17 jaar bij Feenstra. Ik ben nog nooit in de steek gelaten door dit bedrijf. Als de installatie mij in de steek liet werd dit door Feenstra zo snel mogelijk opgelost. 👍👍👍👍👍
X
Berkhout
Geen review
Nvt
Meerdere monteurs langs gehad allemaal vriendelijk maar dan was het verkeerd onderdeel binnen dan geen onderdeel Bij laatste monteur zelf geholpen het onderdeel te vervangen omdat monteur nog...Meerdere monteurs langs gehad allemaal vriendelijk maar dan was het verkeerd onderdeel binnen dan geen onderdeel Bij laatste monteur zelf geholpen het onderdeel te vervangen omdat monteur nog nooit dit had gedaan. En anders zouden wij een week moeten wachten tot het gemaakt zou worden en een week zonder warm water is niet fijn
Laatste monteur die is geweest wel het vriendelijkste die is langs geweest
Alders W/v Huijsman
Over de deskundigheid kan een leek natuurlijk niet beoordelen vandaar geen invulling van die vraag Verder hoop je dat de komende winter bij moeilikheden dan ook uw "Fenstra" hulp aktief zal...Over de deskundigheid kan een leek natuurlijk niet beoordelen vandaar geen invulling van die vraag Verder hoop je dat de komende winter bij moeilikheden dan ook uw "Fenstra" hulp aktief zal of kan zijn