Goed bereikbaar, luisteren naar te verhelpen cv-klacht, snelle service geregeld, zelfde dag monteur geweest en klacht verholpen 👍
Vos
Gewoon goed
Mulder
Prima monteur
Adham
Na “regulier onderhoud” kreeg ketel een storing afgelopen zondag. in de ochtend gebeld naar Feenstra na 20 minuten iemand aan de lijn. Ik zou terug gebeld worden. In de avond nog maar eens gebeld....Na “regulier onderhoud” kreeg ketel een storing afgelopen zondag. in de ochtend gebeld naar Feenstra na 20 minuten iemand aan de lijn. Ik zou terug gebeld worden. In de avond nog maar eens gebeld. Nog niets gehoord. Ik kreeg in de avond te horen dat er extra kosten aan verbonden waren in het weekend. Maar had niet de indruk dat ik te maken had met bekwaam persoon die telefonisch probeerde diagnose te stellen. Ik besloot er zelf naar te gaan kijken. Schroefjes had de monteur losgelaten van de kap. Gaf niet echt de indruk dat er zorgvuldig naar gekeken was. Wat bleek. De kap van de brander zat niet goed afgesloten met klemmen. Levensgevaarlijk. Klemmen zelf goed afgesloten en ketel doet het weer goed. Zonder de hulp van Feenstra. Helaas is eerste ervaring niet gelijk een goede ervaring. Hopelijk over 2 jaar beter….
Van Mil
Alle twee monteurs die wij gehad hebben in 2 jaar dik tevreden over.
Prima service , betrouwbaar
Zeer tevreden over de service van Feenstra
Ik heb ontzettend goede ervaring met Feenstra BV ik ben al jaren lang tevreden klant bij hun. Dankjewel voor de services