Gewoon waar het op staat wat voor het contract is of wat voor je zelf is. Gelijk goed advies waar het buiten het contract viel.
Beekman
Service is goed, zijn op tijd met onderhoud en medewerkers zijn vriendelijk
Erg aardige monteur, goed benaderbaar, gaf goed antwoord op mijn vraag
Al jaren voert Feenstra het onderhoud van onze CV ketel uit tot volle tevredenheid. Ook onze nieuwe ketel is 2 jaar geleden door Feenstra geïnstalleerd. De prijzen van de nieuwe ketel hebben we...Al jaren voert Feenstra het onderhoud van onze CV ketel uit tot volle tevredenheid. Ook onze nieuwe ketel is 2 jaar geleden door Feenstra geïnstalleerd. De prijzen van de nieuwe ketel hebben we vergeleken met andere leveranciers, maar kwamen toch weer bij Feenstra.
Raaff
Prima monteur met verstand van zaken
Vriezema
Zeker een aanrader altijd netjes op tijd keurige monteurs niets op aan te merken ik ben al heel lang klant en ga dat ook blijven vooral doorgaan met de goede service
Perfect! Complimenten
Geen op of aanmerkingen
Afspraak was aanvankelijk voor regulier onderhoud CV. Echter mijn mechanische ventilatie heeft een storing. Na twee moeizame gesprekken met de klantenservice (zou niet mogelijk zijn, extra...Afspraak was aanvankelijk voor regulier onderhoud CV. Echter mijn mechanische ventilatie heeft een storing. Na twee moeizame gesprekken met de klantenservice (zou niet mogelijk zijn, extra voorrijkosten terwijl de monteur er toch al is voor de CV ketel et cetera), de onderhoudsafspraak toch kunnen combineren met een afspraak voor reparatie mechanische ventilatie. Monteur die kwam heeft onderhoud van CV ketel gedaan. Maar gaf zelf al meteen aan dat ie niets weet van mechanische ventilatie. Nutteloos bezoek dus. Met als gevolg dat ik nu alsnog een andere leverancier moet gaan benaderen. Ik overweeg dan ook direct maar het onderhoudscontract bij Feenstra weg te halen zodat onderhoud en reparatie wel betrouwbaar in een hand zijn.