1e keer is storing met tijdelijke oplossing verholpen, het terugbellen van Feenstra voor een 2e afspraak verliep wat stroef, ik zou terug gebeld worden maar dat gebeurde niet

Je word altijd goed geholpen en de klacht word snel opgelost

Reinders

Goede service, vriendelijke monteurs.
Goed geholpen.

Zaaijer

Nieuwe ketel laten plaatsen en deze is nog niet goed. Feenstra gaat dit zsm oplossen.

Over de monteur geen enkele klacht, maar over de dienstverlening van Feenstra wel. Er werd steeds gezegd dat er een afspraak ingepland zou worden maar dat gebeurde niet. Ook op een schriftelijke... Over de monteur geen enkele klacht, maar over de dienstverlening van Feenstra wel. Er werd steeds gezegd dat er een afspraak ingepland zou worden maar dat gebeurde niet. Ook op een schriftelijke klacht werd niet gereageerd. Uiteindelijk kwam de monteur onverwacht, gelukkig was er iemand thuis….Ik vind de dienstverlening van Feenstra dus erg slecht, maar heb geen klachten over de monteur

Schutten

Ik heb een mail gestuurd naar jullie op 21-11 . Ik wacht op reactie Mvg a schutten

Van den Broek

Monteur was zeer positief enthousiast en niet vergeten zeer professioneel gr Don van den broek