Niet alleen werd ik snel geholpen, maar ik werd gebeld door Feenstra of de monteur dezelfde dag kon komen ipv twee dagen later waarop de afspraak stond gepland. Daarnaast wist de monteur direct wat...Niet alleen werd ik snel geholpen, maar ik werd gebeld door Feenstra of de monteur dezelfde dag kon komen ipv twee dagen later waarop de afspraak stond gepland. Daarnaast wist de monteur direct wat er aan de hand was en heeft het probleem opgelost. Ik laat al 38 jaar mijn CV aan Feenstra over en altijd goed geholpen.
Storing naar tevredenheid zeer snel verholpen!
De monteur was erg aardig, de communicatie met de monteur verliep wat lastiger vanwege het taalprobleem.
Niet goed op de hoogte van Vaillant kamerthermostaat
Sijmons
Prima service
Van Hattem
Nvt
Logister
Goede en snelle service
De eerste keer storing waren de sensoren niet goed, nieuwe ingezet. Paar uur later weer op storing, kennelijk sensoren niet goed aangesloten, montagefout. Gelukkig kwam er nog een monteur in...De eerste keer storing waren de sensoren niet goed, nieuwe ingezet. Paar uur later weer op storing, kennelijk sensoren niet goed aangesloten, montagefout. Gelukkig kwam er nog een monteur in de avond. alles doet het weer, behalve dat nu de thermostaat kapot is, hij wil niet meer naar lager dan 20,5 graden, ga ik dus extra gaskosten betalen. Nieuwe thermostaat is/wordt besteld, naar ik hoop ook snel gemonteerd...
Helemaal top, geweldige monteur en wij geloven er wel in dat we nu weer een ketel in topconditie hebben👍👍