Roelands

Ik ben zeer tevreden over het werk van de monteur van Feenstra.
Nette man met heel veel ervaring en kennis.

Goed bedrijf . Maar het blijf lastig om als eerste op de dag geholpen te worden. Kost mij een halve dag verlof. Terwijl als je een afspraak zou kunnen maken dat je als eerste word gehopen je maar 2... Goed bedrijf . Maar het blijf lastig om als eerste op de dag geholpen te worden. Kost mij een halve dag verlof. Terwijl als je een afspraak zou kunnen maken dat je als eerste word gehopen je maar 2 uurtjes verlof kan nemen. Nu moet je akkoord gaat dat er een monteur is tussen 8 en 12 uur. Dit zou veel beter moeten bij Feenstra.

Zeer onkundig, niet oplossingsgericht, geen service en een onvriendelijke houding van de monteur. De aftersales is nog slechter! Mijn klacht ingediend via mail en telefonisch. Maar wordt niet... Zeer onkundig, niet oplossingsgericht, geen service en een onvriendelijke houding van de monteur. De aftersales is nog slechter! Mijn klacht ingediend via mail en telefonisch. Maar wordt niet beantwoord / terug gebeld.

Heel goed gedaan

Zeerdeskunďige monteur komt op tijd is aan te bevelen

Afspraak was tussen 0800 en 1000. De avond ervoor een SMS dat het ook 0730 kon worden. Om 0837 SMS dat de monteur onderweg was. En 5-10 minuten later was hij er. Dat mag van mij wel iets beter,... Afspraak was tussen 0800 en 1000. De avond ervoor een SMS dat het ook 0730 kon worden. Om 0837 SMS dat de monteur onderweg was. En 5-10 minuten later was hij er. Dat mag van mij wel iets beter, Feenstra. Vriendelijke monteur en terzake kundig. Werkte netjes. Na een klein uur was hij klaar. Tot over twee jaar.

Kabalay M

Goede service

Ten Wolde

De monteur was zeer vriendelijk, en vakkundig. Hij heeft het ook snel, en netjes uitgevoerd. Daarna alles goed uitgelegd Zeer tevreden over het afgeleverde werk. 👍

Pascal

Maak met Feenstra GEEN afspraak! Waardeloos bedrijf. Ze laten je eerst 2 maanden wachten tot er een afspraak mogelijkheid is en vervolgens bellen ze 2 uur van te voren op om de afspraak te... Maak met Feenstra GEEN afspraak! Waardeloos bedrijf. Ze laten je eerst 2 maanden wachten tot er een afspraak mogelijkheid is en vervolgens bellen ze 2 uur van te voren op om de afspraak te annuleren. Kan ik dan een nieuwe afspraak maken? Ja, over 2 maanden hebben we weer tijd! Mensen wees gewaarschuwd! Vervolgens wordt je dan ook nog door een medewerker geholpen met 0,00 empatisch vermogen! Chapeau Feenstra!!!!!

NIETS!

Van der Erf

Zeer prettig bedrijf, uitstekende service.