Patzke

Betrouwbaar en goed werk. Aanbevolen.

Kon het systeem niet vullen.

Het probleem is nog niet opgelost. Er is een onderdeel besteld en dat wordt komende week geplaatst. Dit is 13 dagen later. Dat zou beter moeten

Nap

Een week voordat de storing opgelost werd is er een jaarlijkse controle geweest. De monteur die de jaarlijkse controle heeft uitgevoerd heeft iets niet op de juiste manier teruggeplaatst, waardoor... Een week voordat de storing opgelost werd is er een jaarlijkse controle geweest. De monteur die de jaarlijkse controle heeft uitgevoerd heeft iets niet op de juiste manier teruggeplaatst, waardoor de storing is ontstaan. De monteur die de storing was erg onvriendelijk en heel denigrerend tegenover ons en deed ons overkomen alsof we er niks van wisten. Dreigt met het maken van kosten terwijl hij weet dat we servicecontract hebben. Fijn dat de storing is opgelost, maar de manier waarop is erg klantonvriendelijk. Hoop dat de klantenservice van Feenstra contact met ons op wil nemen.

Twaalfhoven

Het eerste advies via de telefoon was niet de juiste keuze, bleek later, het tweede advies was prima. Beide dames waren wel zeer behulpzaam. Altijd prima service van Feenstra.

Service contract aangevraagd, duurde weken voor ze terecht konden voor onderhoud maar acceptabel. Een dag van te voren hebben ze gemaild dat t niet door gaat en het voorstel en paar dagen erna zou... Service contract aangevraagd, duurde weken voor ze terecht konden voor onderhoud maar acceptabel. Een dag van te voren hebben ze gemaild dat t niet door gaat en het voorstel en paar dagen erna zou pas na 3 maanden zijn. Geen excuus erbij verder ook. Onbetrouwbare partij en onvriendelijke medewerkers.

De klacht is snel en deskundig door Saskia, de monteur, verholpen.

H. Brands

Fout gemaakt bij regulier onderhoud snel en prima opgelost.

Fijne monteur met duidelijke uitleg en geen moeite teveel!

Goede ervaring met de monteur