Heel snel website ook klantenservice! Snel afspraak zonder abonnement!!
H.Vaasen
Onderhoud goed en tevreden. Telefonisch bereikbaarheid zeer slecht. 20 minuten staan wachten nog geen contact toen werd het 16.30. 2x email gestuurd wordt niet beantwoordt.
Tenge
We zijn erg te vreden over de Feenstra CV onderhoud service.
Monteurs altijd vriendelijk en behulpzaam
Turksma
Gewoon super goed
Na het onderhoud kwam er een foutmelding , waardoor de ketel niet kon aanslaan. De monteur gaf aan dat als de melding er na 2 uur vanaf zijn vertrek nog stond, ik direct moest bellen en dat er dan...Na het onderhoud kwam er een foutmelding , waardoor de ketel niet kon aanslaan. De monteur gaf aan dat als de melding er na 2 uur vanaf zijn vertrek nog stond, ik direct moest bellen en dat er dan dezelfde dag nog iemand langs kwam. Zo is het ook gegaan. Het is fijn dat de verwarming het nu weer doet en de monteur met een collega hebben uitgelegd wat er mis was gegaan. Overigens ga ik ervan uit dat dit nog onder de onderhoudsbeurt valt, want de werkbon was al getekend, voordat ik zag dat de foutmelding op de thermostaat stond.
Goeie service. Prettige monteur. Duidelijke uitleg bij vragen. Én een meedenkende telefoniste, top!
Tuchman
Waited 6 weeks for the tecnician to come take a look at the heater and tell me "helaas ik kan niet, jammer." and then send me 65€ invoice for the nothing that he did.
Goede service
Goed en duidelijk naar de klant word ook goed op de hoogte gehouden van de komst van de monteur