Feenstra levert een uitstekende service en heeft zeer nette monteurs die hun werk goed uitvoeren
Cramer
Vriendelijke monteurs die hun vak goed verstaan.. zou eigenlijk me abo opzeggen maar daar heeft de monteur mijn gedachten veranderd en uitgelegd waarom ik dat beter niet kon doen. Erg blij met de...Vriendelijke monteurs die hun vak goed verstaan.. zou eigenlijk me abo opzeggen maar daar heeft de monteur mijn gedachten veranderd en uitgelegd waarom ik dat beter niet kon doen. Erg blij met de service en uitleg over mijn ketel. Lekker zo doorgaan toppers
Pustjens
Veel vragen maar goed waar het over gaat!
Fijne sociale monteur die netjes binnen tijdsvlak aanwezig was en tijdens de controle met alle plezier uitleg gaf over vanalles van belang omtrent de ketel.
Snel en klantvriendelijk
Bruynesteyn
Geen opmerking. Alleen moet de verwarming bijvullen en ben 71. Kinderen wonen ver weg, en de buren zijn hier ook erg van ikke ikke ikke. Vorige keer heeft de monteur dat voor mij...Geen opmerking. Alleen moet de verwarming bijvullen en ben 71. Kinderen wonen ver weg, en de buren zijn hier ook erg van ikke ikke ikke. Vorige keer heeft de monteur dat voor mij gedaan. Nu moet ik het zelf oplossen, ik kan het niet mijn man is er niet meer.
Ik ben blij met Feenstra
Bloemen
Oplettende monteur... zag dat er beugels ontbraken rond de afvoer naar het dak