Monteur geeft aan niet op de...Nadat ik bij het maken vd. Serviceafspraak duidelijk aangegeven heb welk onderdeel defect is, heeft de monteur het desbetreffende onderdeel niet bij zich.
Monteur geeft aan niet op de hoogte gebracht te zijn door telefoniste terwijl die mij verzekerd heeft dat het doorgegeven is aan de monteur.
Middag verlof genomen voor niks, en een nieuwe afspraak moeten maken. Weer halve dag verlof opnemen!!
Kleering Van Beerenbergh
Uitstekende service
Lenderink
Wij zijn tevreden, en kregen precies wat we er van verwachten.
Hoeks
Correct snel duidelijk vriendelijk
Kruisdyk
Uitstekende service en afhandeling
Schellevis
Vriendelijke en deskundige monteur. Ook vriendelijke medewerkers klantenservice. Wat het bedrijf betreft vind ik het alleen jammer dat bij een all-in servicecontract het bijvullen van de ketel niet...Vriendelijke en deskundige monteur. Ook vriendelijke medewerkers klantenservice. Wat het bedrijf betreft vind ik het alleen jammer dat bij een all-in servicecontract het bijvullen van de ketel niet is inbegrepen. Daar moest ik de hulp van een buurman voor inschakelen. Verder wel tevreden over het bedrijf.
Dik een week zonder ketel gezeten er werd verteld dat dit hooguit 2 dagen duurde voor er een monteur zou komen na vele belletjes en dik een week later pas gemaakt
Van der Geest
Prima service, bove verwachting goed.
Fijne ervaringen met feenstra al 18 jaar en kundige monteurs met goede adviezen!
Super snel storing verholpen we zijn er blijmee lekker warm weer