Beleefde monteur heb niet ut gelegd wat hij allemaal gedaan heeft.of wat er aan mankeerde.
Afspraak maken een drama. Monteur tot 4 keer toe ziek en afspraak dus afgezegd. Nieuwe afspraak gemaakt en toen heb ik deze helaas zelf moeten annuleren staat vervolgens op de geannuleerde...Afspraak maken een drama. Monteur tot 4 keer toe ziek en afspraak dus afgezegd. Nieuwe afspraak gemaakt en toen heb ik deze helaas zelf moeten annuleren staat vervolgens op de geannuleerde dag toch een monteur voor de deur terwijl ik er niet was…. Rapport in de mail dat er onderhoud was uitgevoerd….. Opnieuw afspraak gemaakt en na een dag na de monteur lekkage vanuit de ketel….
Voor mij geen Feenstra meer
Fijne dag gewenst! ♥️♥️♥️
Kloppers
Altijd goed en correct geholpen Hoop dat het zo blijft.
Jammer dat de manager niet de juiste persoon heeft gestuurd met een waterstof zuiger en niet terug ben gebeld voor een nieuwe afspraak
Jammer dat de kundigheid / kennis van het servicecentrum beperkt / minimaal is Een FaceTime consult was voldoende geweest
Bakker
Correct vanaf het begin tot einde.
Speulman
Deze monteur( mark) nog nooit gehad. Gelijk commentaar over de trap, de andere monteurs nooit over gehoord. Vond hem ook behoorlijk brutaal.
Tot op heden alles goed gegaan. wat de toekomst brengt geen zicht op.
Kennedyvandam
Prima services, Aardige dame . Vr.gr. Mw.KennedyvanDam.