Van Deurzen

Geen review

Verhage

Perfecte en snelle service levert Feenstra als je een all-abonnement afsluit.

Kossen

Probleem met mijn boiler op maandag gemeld. Monteur was reeds dezelfde middag ter plekke voor inspectie. Er moest een nieuwe pomp besteld worden. Deze werd besteld en reeds de volgende dag... Probleem met mijn boiler op maandag gemeld. Monteur was reeds dezelfde middag ter plekke voor inspectie. Er moest een nieuwe pomp besteld worden. Deze werd besteld en reeds de volgende dag geinstalleerd. Uitstekende service - probleem snel verholpen.

De monteur kwam om 9.58 uur. Net in het aangegeven tijdvak. Dat is wel erg op de grens. Temeer daar ik in de mail een tijdvak van 8-10 uur had doorgekregen en vervolgens de avond ervoor een sms... De monteur kwam om 9.58 uur. Net in het aangegeven tijdvak. Dat is wel erg op de grens. Temeer daar ik in de mail een tijdvak van 8-10 uur had doorgekregen en vervolgens de avond ervoor een sms kreeg met het tijdvak 7.30 -10 uur. Vreemd dat het ineens een half uur vroeger is. Dat deed me ook aannemen dat de monteur eerder zou komen. Dat was dus niet het geval, integendeel. De monteur was verder wel prima!

Elk jaar een mail dat ze komen voor onderhoud. Nette, vriendelijke monteurs, die uitleggen wat ze gedaan hebben. Daarna een mail met wat ze gedaan hebben en wat ze vervangen hebben.
Erg...
Erg tevreden!!!

Schuil

Zeer snel geholpen en probleem van de ketel opgelost

Van der Schaaff

Gewoon goed tevreden