Borsje

Werkt snel en goed.

Weber

Over het algemeen zeer tevreden over klacht afhandeling door Feenstra. Deze keer 3 keer kontakt op moeten nemen voor afspraak tor stand kwam.

Ik kan niet anders zeggen dat het allemaal heel goed verlopen is. De monteur legde mij ook het een en ander uit. Ik vond het een aardige mijnheer. Het is heel goed verlopen. Hij liet alles netjes... Ik kan niet anders zeggen dat het allemaal heel goed verlopen is. De monteur legde mij ook het een en ander uit. Ik vond het een aardige mijnheer. Het is heel goed verlopen. Hij liet alles netjes achter.

Zeer vriendelijke en kundige monteur

Jammer dat de 1e monteur de koppeling niet goed heeft geplaatst waardoor er behoorlijke lekkage is ontstaan.

Van den Bosch

Feenstra is veel te duur. Ik betaal per kwartaal € 21. Per 2 jaar is dat € 160. Aan materiaalkosten kwam er € 77 bij . Een controle kostte mij dus € 237
Ik heb nog een huis . Daar doet de...
Ik heb nog een huis . Daar doet de locale electricien het onderhoud. De laatste rekening in november 2022 was € 67.75. Dan krijg ik een monteur die veel informatie geeft. De monteur van Feenstra gaf geen informatie. Ik wil stoppen met het abonnement!

De klant vriendelijkheid mag beter want sommige dames aan de telefoon zijn heel onbeschoft en mogen cursus klant vriendelijkheid volgen .