Heel fijn geholpen en direct wat tips gekregen rondom energie en het koeler houden van je huis
Albers
Ik ben al jaren klant van Feenstra en ik heb niets dan lof voor de monteurs, maar ook voor de adviseur die mij hielp bij het maken van lastige beslissingen over het aanschaffen van een nieuwe cv....Ik ben al jaren klant van Feenstra en ik heb niets dan lof voor de monteurs, maar ook voor de adviseur die mij hielp bij het maken van lastige beslissingen over het aanschaffen van een nieuwe cv. Grote uitgave dus moest in één keer goed en dat is gelukt. Ook goede adviezen gekregen bij het verbouwen van mijn keuken en waar / hoe de apparaten (cv en verwarming) geplaatst zouden kunnen worden. Prima vakmensen!
Kerkhof
Kan de kwaliteit van de service niet echt beoordelen. Monteur was redelijk brutaal. Maakt ongevraagd kast open en haalt er handdoek uit om vloer droog te maken. Monteert kraan zonder afsluiting....Kan de kwaliteit van de service niet echt beoordelen. Monteur was redelijk brutaal. Maakt ongevraagd kast open en haalt er handdoek uit om vloer droog te maken. Monteert kraan zonder afsluiting. Maakt vloer niet echt droog. Sluit stroom af en stelt niet opnieuw thermostaat in. Maakt er ook geen melding van. Jammer. Kan volgens mij veel beter!
Een andere keer een revieuw.
Peereboom
44 jaar heb ik met heel veel plezier in de bouw gewerkt waarvan 28 jaar als leidinggevende. En als ik dan een jong talent bezig zie maakt mijn hart een sprongetje. Vakkundige jonge mensen hebben we...44 jaar heb ik met heel veel plezier in de bouw gewerkt waarvan 28 jaar als leidinggevende. En als ik dan een jong talent bezig zie maakt mijn hart een sprongetje. Vakkundige jonge mensen hebben we hart nodig. Ieder beroep in onze samenleving is belangrijk. Wat ik alleen miste was de spetterende bus van Feenstra ! Het was dit keer een zwarte zonder reclame en dat deed wat 'droef' aan.
Nvt
Huisman
Prima service, goede kennis van de apparaten, netjes werk en vriendelijk en beleefd personeel.
Het 2 jaarlijkse onderhoud aan de CV ketel is correct uitgevoerd.
Na het krijgen van de brief voor een afspraak was het lastig voorkeur in een dag te hebben. De monteur was zeer aardig en vakbekwaam.