Van der Putten

Al jaren bij Feenstra nooit geen problemen en als er een meningsverschil is dan wordt het netjes opgelost

Van Waggendorff Van Rijn

Zeer goede service

Verschuren

De telefonische klantenservice was bar en boos. Volgens de monteur was er een call center ingeschakeld, omdat de vaste medewerkers een dag vrij hadden.

Snelle servicebeurt alleen als leek lastig te beoordelen of de monteur goed is in zijn vak

Richardson

Heel erg tevreden met de service en de werkzaamheden

Monteur kwam snel, maar onverwachts, hij kon het probleem niet oplossen omdat een andere afdeling voor dit mankement verantwoordelijk is, na 9 dagen is het mankement nog steeds niet opgelost en heb... Monteur kwam snel, maar onverwachts, hij kon het probleem niet oplossen omdat een andere afdeling voor dit mankement verantwoordelijk is, na 9 dagen is het mankement nog steeds niet opgelost en heb ik weer 3 keer moeten bellen, zonder resultaat, helaas. Aan de telefoon krijg ik te horen: de afdeling heeft het erg druk.

Venus

Prima een dikke tien

Haanraadts

1. ik moest v d monteur een nieuwe Honeywell klokthermostaat. Toen ik die later van de montageplaat haalde om verder te programmeren trok ik alles zo uit de muur met schroeven en pluggen. Ben zelf... 1. ik moest v d monteur een nieuwe Honeywell klokthermostaat. Toen ik die later van de montageplaat haalde om verder te programmeren trok ik alles zo uit de muur met schroeven en pluggen. Ben zelf een uur in de weer geweest met mijn boormachine e.d. Duurde even voordat ik alles had en kon doen, het is tenslotte niet mijn werk.
2. ik belde met de Residio om te weten welke Tele-apparatuur ik nodig had. Zij zei dat dit alleen met een vaste lijn kon. Toen ik zei dat in de gebruiksaanwijzing op pag. 38 staat dat het ook met een computer of smartphone kan zei ze dat ze dat niet kon zien. Haar gebruiksaanwijzing ging maar tot pagina 22.! En of ik een foto van die bladzijde wilde emailen. Heel onprofessioneel allemaal.
Ik heb alleen ingstemd met de Honeywellthermostaat omdat in de gebruiksaanwijzing stond dat het ook op afstand kon. Ik had een Tadothermostaat waar het prima mee ging. Maar die was onherstelbaar kapot volgens de monteur.