Altijd al bij Feenstra klant geweest. Ik zie geen reden om mij naar een ander zal doen overgaan. Uitstekende behandeling en beleefdheid van zowel kantoor als monteurs. Ook de...Altijd al bij Feenstra klant geweest. Ik zie geen reden om mij naar een ander zal doen overgaan. Uitstekende behandeling en beleefdheid van zowel kantoor als monteurs. Ook de nieuwsbrief van Feenstra is zeer goed als informatie die ook op de toekomst is gericht. Alle lof voor Feenstra.
Willemsen
Goede informatie, duidelijke afspraken, prima afhandeling.
Vos
Feenstra: Echt goed man! We zijn al jaaaren zéér tevreden. Als je dat niet bent bij je huidige monteur: overstappen!!
Zweep
Nu eerst maar afwachten of de cv ketel geen nieuwe storingen geeft
Van Baardewijk
De geplaatste nieuw cv ketel is defect. Feenstra verwijst hierbij door naar de fabrikant en pakt niet de verantwoordelijk die ik verwacht en welke ze wettelijk verplicht zijn. Ik zit nu al 2 dagen...De geplaatste nieuw cv ketel is defect. Feenstra verwijst hierbij door naar de fabrikant en pakt niet de verantwoordelijk die ik verwacht en welke ze wettelijk verplicht zijn. Ik zit nu al 2 dagen zonder warm water en verwarming en het wordt mogelijk over 2 dagen opgelost. Ondanks beloften dat ze terugbellen moet ik er zelf achteraan om duidelijkheid te krijgen en ontzouten of service is ver te zoeken. Het probleem wordt enkel afgeschoven op de fabrikant en dat ik daar maar contact mee moet zoeken. Feenstra voldoet niet aan mijn verwachtingen!
Wildschut
Afspraak goed nagekomen en vantevoren nog een herinneringsmail. Monteur was precies op tijd. Ketel nagekeken en netjes gereinigd. Nieuwe pakking erop en klaar was Idris. Keurig.
Keurige monteur met kennis van zaken.
Sol
Eigenlijk alleen maar lof over de dienstverlening. Had voor de keuring van mijn cv een storing , die ondanks dat mijn cv nog niet gekeurd was voor onderhoud, toch keurig en snel voor een redelijke...Eigenlijk alleen maar lof over de dienstverlening. Had voor de keuring van mijn cv een storing , die ondanks dat mijn cv nog niet gekeurd was voor onderhoud, toch keurig en snel voor een redelijke prijs is opgelost. Alle lof en ga zo door.