Probleem niet opgelost, maar er wordt door een andere afdeling van Feenstra contact met mij opgenomen.
Van Meulen
Top monteur
Goed en bekwaam
Smit
Geen mening
Een keurig nette jongedame meldde zich binnen de afgesproken tijd na een sms. Ging zonder problemen meteen aan de slag. Na de werkzaamheden ruimde zij alles netjes op, legde uit wat zij had...Een keurig nette jongedame meldde zich binnen de afgesproken tijd na een sms. Ging zonder problemen meteen aan de slag. Na de werkzaamheden ruimde zij alles netjes op, legde uit wat zij had gedaan, liet de vervangen onderdelen zien. Was positief over haar opleiding bij Feenstra. Zij vertrok met een vriendelijke groet. Prima, van Feenstra dat zij vrouwen (laten) opleiden tot servicemonteur. Het was voor mij de eerste keer in bijna 40 jaar. Ook voor de manlijke monteurs en overige medewerk(st)ers niets dan lof. Ga zo door.
Combi ketel ATAG van 1,5 jaar oud. Elektronische storing die na 4 weken niet definitief opgelost is. 3 weken zonder warm water en verwarming, 1 week na ‘reparatie’ opnieuw. Heel slecht. Een monteur...Combi ketel ATAG van 1,5 jaar oud. Elektronische storing die na 4 weken niet definitief opgelost is. 3 weken zonder warm water en verwarming, 1 week na ‘reparatie’ opnieuw. Heel slecht. Een monteur slecht, andere goed. Hopelijk kan derde monteur het echt oplossen.
Boerma
Dezelfde dag geholpen > erg fijn! Aandachtspunt> Zou worden gebeld over het tijdstip van de afspraak. Niet gebeurd.
Van Buuren
Probleem was op het dak maar daar heeft hij niet gekeken. Was snel klaar maar heeft genoteerd dat hij er 45 min was. Het probleem is ook niet opgelost!
De Wit
Buiten gewoon tevreden
Esseling
Ik had john. echt een top monteur. beleefd vriendelijk. zoals hij zijn er niet veel. hou deze te vriend. mvg fred esseling (hulst)