Vond de monteur niet deskundig. Monteur was niet beleefd en tikje arrogant
Schook
De administratie is op dit moment niet op orde! Tot twee keer toe is de afspraak met betrekking tot de periodieke controle van de ketel afgezegd. Één keer op de dag zelf en één keer een dag ervoor....De administratie is op dit moment niet op orde! Tot twee keer toe is de afspraak met betrekking tot de periodieke controle van de ketel afgezegd. Één keer op de dag zelf en één keer een dag ervoor. Ik moest vervolgens zelf actief (schriftelijk) contact zoeken om weer een nieuwe afspraak in te plannen. Vanuit Feenstra werd geen actie ondernomen, terwijl die toezegging wel was gedaan. Uiteindelijk is dit na een geïrriteerde e-mail gelukt (met excuses van op dat moment behandeld medewerker), maar zo zou het natuurlijk niet moeten gaan. Over de monteur heb ik verder niets dan lof. Die heeft zijn werk perfect uitgevoerd.
Helaas te lange wachttijden aan de telefoon 25 en ruim 30 minuten. Monteur l heeft zijn best gedaan om toch op te lossen want het onderdeel was niet voorradig. 2 dagen later was het onderdeel er en...Helaas te lange wachttijden aan de telefoon 25 en ruim 30 minuten. Monteur l heeft zijn best gedaan om toch op te lossen want het onderdeel was niet voorradig. 2 dagen later was het onderdeel er en is de storing verholpen? Het is een wereldwijd probleem om onderdelen te krijgen maar bijna 3 dagen zonder verwarming is wel teveel van het goede
Afspraak via klantenservice is snel gemaakt. Monteur was mooi op tijd en werkzaamheden zijn snel en netjes uitgevoerd.
42jaar diensten van Feenstra gehad Super .
Zwaard
Uitstekend geholpen bij de storing, maar dat ik een nieuw duur onderdeel dat binnen een jaar kapot gaat waarschijnlijk moet betalen daar ben ik zeer ontevreden over, ik heb geen uitleg gegeven hoe...Uitstekend geholpen bij de storing, maar dat ik een nieuw duur onderdeel dat binnen een jaar kapot gaat waarschijnlijk moet betalen daar ben ik zeer ontevreden over, ik heb geen uitleg gegeven hoe lang ik garantie heb. Er werd gezegd dat het aan Atag zou worden voorgelegd maar ik heb volgens het consumentenrecht niets te maken met Atag maar met Feenstra die het dure onderdeel geleverd heeft.
Buitelaar
Door grote drukte tijdens de vorstperiode kwam de monteur veel later dan was afgesproken. Heb daar alle begrip voor. Tip: stuur even een app je/berichtje naar de klant dat door grote drukte monteur...Door grote drukte tijdens de vorstperiode kwam de monteur veel later dan was afgesproken. Heb daar alle begrip voor. Tip: stuur even een app je/berichtje naar de klant dat door grote drukte monteur wat later komt. Verder goede service van Feenstra.
Schuren
Zeer vriendelijke monteur.
Monteur zeer vriendelijk en deskundig. Goed uitleg en advies over mijn warmtepomp. Kortom zeer tevreden.
Hankamp
Snelle hulp bij stroring en advies was top. Helaas konden ze het zelf niet oplossen en was een een installatiebureau nodig om verwarmingsbuizen onder de vloer te vervangen. Het vermoeden...Snelle hulp bij stroring en advies was top. Helaas konden ze het zelf niet oplossen en was een een installatiebureau nodig om verwarmingsbuizen onder de vloer te vervangen. Het vermoeden van de monteur was 100% goed en hierdoor kon er snel actie worden ondernomen.