Na servicebeurt bleek bij controle er snel een melding E 14 te zijn. Heb deze zelf gelukkig te kunnen verhelpen.

Lamme

2 jarige onderhoudsbeurt niet uitgevoerd omdat de monteurs een vermoeden hebben dat er asbest zit in de afdekplaat van de dakdoorvoer !
12 jaar lang = 5 bezoekjes was er niets aan de hand /...
12 jaar lang = 5 bezoekjes was er niets aan de hand / geconstateerd !

Als nieuw klant ben ik tevreden over de beleefdheid en deskundigheid vd monteurs

Reimes

Het duurde door onze drukke agenda en door ziekte van de monteur even voor er een afspraak gemaakt kon worden, maar dat is prima gecommuniceerd

De Vrij

De gehele onderhoudsbeurt is naar volle tevredenheid verlopen!

Bot De Knegt

Het heeft mij erg geirriteerd dat de eerste afspraak te laat werd afgezegd en ik vervolgens meer dan een maand met allerlei onbegrijpelijke redenen geen nieuwe afspraak kon maken.
Dat heeft...
Dat heeft een erg slechte indruk bij mij achter gelaten

Moest onderdeel bestellen. Zou later vervangen worden. Daardoor niet in 1 x opgelost.

Eijk J Van

Ben zeer tevreden met Feenstra want ze staan altijd voor je klaar en hele goeie en vriendelijke monteurs.

Al aantal jaren dezelfde monteur; kent zijn klanten, onthoudt persoonlijke dingen en is zeer deskundig en beleefd. Ga zo door!

Afspraak voor onderhoud is flexibel. Monteurs weten hun vak.
Nadeel is enkel dat ze 1 x om de 2 jaar komen.
Naar mate een ketel ouder dan 5 jaar is, zou het beter zijn elk jaar te...
Afspraak voor onderhoud is flexibel. Monteurs weten hun vak.
Nadeel is enkel dat ze 1 x om de 2 jaar komen.
Naar mate een ketel ouder dan 5 jaar is, zou het beter zijn elk jaar te controleren.
Je betaald immers genoeg per jaar hiervoor.