Monteur was vroeger dus toen ik thuis kwam proberen te zeggen dat ik er was. Meneer zat te roken in zijn auto en maande mij dat ik rustig moest zijn en dat hij mij gezien had. Binnen gekomen twee...Monteur was vroeger dus toen ik thuis kwam proberen te zeggen dat ik er was. Meneer zat te roken in zijn auto en maande mij dat ik rustig moest zijn en dat hij mij gezien had. Binnen gekomen twee tellen in de ketel gekeken en gezegd dat daar het probleem niet zat. Hij heeft geprobeerd met de verhuur een oplossing te zoeken maar dat lukte niet. Onze thermostaat kende hij niet dus ook daar weinig aandacht voor.
Storing is niet opgelost.
Beleefde en nette monteurs.
Claessen
Ik vind de prijs die Feenstra vraagt voor onderhoud (165 euro) en pakking (73 euro) voor half uur werk en 15 minuten rijtijd te hoog.
Berger
Zeerbekwaam en netjes de werkzaamkeden uitgevoerd, net duidelijke toelichting. Helemaal prima
Nvt
Onderhoud goed uitgevoerd. Maar de monteur moest tussendoor van Valkenswaard naar Eindhoven om defecte onderdelen op te halen. Het zou handig zijn als de monteurs wat onderdelen in hun bus hadden...Onderhoud goed uitgevoerd. Maar de monteur moest tussendoor van Valkenswaard naar Eindhoven om defecte onderdelen op te halen. Het zou handig zijn als de monteurs wat onderdelen in hun bus hadden zoals ontstekers en kabeltjes die wellicht wat kwetsbaar zijn en mogelijk vervangen dienen te worden bij onderhoud met een 2-jaars interval.
Van der Bij
1 maal bij Feenstra altijd bij Feenstra.
Echt super snel geholpen en alles zoals afgesproken. Heel blij mee omdat onze cv ketel het begeven had.