Maas

Een afspraak maken voor regulier onderhoud is echt een reis op zich en geen fijne. Niemand kan een afspraak maken als de datum op de brief niet uitkomt. U wordt teruggebeld, maar niet heus. Dus weer... Een afspraak maken voor regulier onderhoud is echt een reis op zich en geen fijne. Niemand kan een afspraak maken als de datum op de brief niet uitkomt. U wordt teruggebeld, maar niet heus. Dus weer zelf gebeld en uiteindelijk een afspraak. De monteur in kwestie heeft geen onderdelen bij zich voor de betreffende ketel. Weet hij van te voren en ook zijn leidinggevende. Maar hij moest toch maar gaan kijken. Tja kijken kan ik zelf ook. Zonde van mijn tijd en zeer kostbare tijd als zelfstandig ondernemer. En dan ook nog onderdelen willen aansmeren van wegen mogelijke lekkage die er 3 jaar geleden ook was, maar toen niet vervangen hoefde te worden. Sterker nog: het was een paar pakkingen vervangen en binnen 15min weer weg.
Echt ongelofelijke slechte service waarvoor je overigens wel maandelijks betaald.

Joossens

Monteur zat in de auto heeft totaal niets gedaan .
Zei alleen dat het oud was en dat hij niets voor mij kon betekenen.
€75 stuur hij vervolgens dat betaald moet worden van tevoren heb...
Monteur zat in de auto heeft totaal niets gedaan .
Zei alleen dat het oud was en dat hij niets voor mij kon betekenen.
€75 stuur hij vervolgens dat betaald moet worden van tevoren heb ik aangeven om welk toestel het gaat .
Dat wist hij van te voren .
Ik vindt dat hij te makkelijk zijn geld heeft verdiend hij heeft helemaal niets gedaan.
Moet niet gekker worden .
Ik ga daarom in bezwaar.
Ik ben het totaal niet eens met dat bedrag .
Van te voren heb ik alles doorgegeven.

De Koster

Had de afspraak dag ervoor laten vervallen maar toch stond de monteur voor de deur was niet goed verwerkt in het systeem

Schrijver

Ik ben geholpen door de meest vriendelijke kundige monteur.

Vermulst

De monteur was keurig op tijd en heeft de werkzaamheden goed uitgevoerd.

Helder

Het was op zich een kleinigheid (geen water meer in de ketel) maar voor mij moeilijk op te lossen vanwege slechte mobiliteit en leeftijd. Maar het is keurig en snel opgelost.

Roozen

Om een 2 jaarlijks controle afspraak te maken is een ramp.
Om een 2 jaarlijks controle afspraak te maken is een ramp.
Ik gaf aan dat het best een maand of 2 maande mocht duren, maar het was niet mogelijk om de afspraak naar onze agenda te plannen. In een school vakantie of na 15.00.
De monteur was prima

W.A. Kleinhesselink

We zijn al 14 jaar bij Feenstra met een all in contract. Op 2 oktober kwam een monteur voor de CV ketel onderhoud. De monteur moest de ketel afkeuren omdat er scheurtjes bovenin de warmtewisselaar... We zijn al 14 jaar bij Feenstra met een all in contract. Op 2 oktober kwam een monteur voor de CV ketel onderhoud. De monteur moest de ketel afkeuren omdat er scheurtjes bovenin de warmtewisselaar zaten. Omdat we veiligheid boven alles willen kwam de monteur met het voorstel een nieuwe CV te laten plaatsen, kosten € 2.772 We gingen akkoord zoals ik al schreef veiligheid boven alles. We hebben ons all in contract nog eens goed doorgenomen, en hierin staat vermeld het materiaal bij onderhoud gratis net zoals voorrijkosten en arbeidsloon. We hebben binnen 3 dagen het herroepingsformulier ingevuld, en telefonisch contact gezocht met het verzoek om de warmtewisselaar te komen vervangen. Op 15 oktober kwam de hoofdmonteur van Feenstra om de warmtewisselaar te komen vervangen. maar warmtewisselaar werd door hem gecontroleerd, en zijn geen scheurtjes ontdekt, hij heeft contact gezocht met de monteur die de CV ketel had afgekeurd, maar die kon zich niet meer herinneren waar de scheurtjes zich bevonden. Wel waren er 3 lichte scheurtjes in de lamellen van de wisselaar echter geen reden voor afkeuring. De ketel werd schoongemaakt en een nieuwe warmtewisselaar was niet nodig. Het vertrouwen in Feenstra heeft deuk opgelopen, een excuses hoe het een en ander is gegaan daar moeten we nu nog op wachten. Waren we niet op ons besluit teruggekomen, dan hadden we € 2.772 voor een niet afgekeurde ketel uitgegeven.