Snel een afspraak kunnen maken. Storing snel verholpen
Mulder
Niks op aan te merken ook advies over na te denken voor nieuwe cv ketel ivm leeftijd en regels 2026
De Groot
Ik doe al 40 jaar zaken met Feenstra. Zij leverden de nieuwe CV kerel zeer voordelig, € 1200 goedkoper dan de plaatselijke installateur. Bij Feenstra ben je zeker van een goede service. Ook deze...Ik doe al 40 jaar zaken met Feenstra. Zij leverden de nieuwe CV kerel zeer voordelig, € 1200 goedkoper dan de plaatselijke installateur. Bij Feenstra ben je zeker van een goede service. Ook deze keer weer.
Prima en duidelijk
Slechte ervaring
Goede informatie over warmtepompen.
Kiepe
Goed bedrijf goede service
Sax
Al meer dan tien jaar geen klachten over plaatsen, onderhoud en bereikbaarheid van Feenstra. De monteur is altijd voorkomend en vriendelijk en weet wat hij doet. Waarom een ander bedrijf waarvan je...Al meer dan tien jaar geen klachten over plaatsen, onderhoud en bereikbaarheid van Feenstra. De monteur is altijd voorkomend en vriendelijk en weet wat hij doet. Waarom een ander bedrijf waarvan je niet weet hoe het daar gaat! Voor ons geen vraag, gewoon Feenstra…