Kleijweg

De monteur heeft toch zijn werkzaamheden uitgevoerd met behulp van mij , omdat een plank in trapgat prima geplaatst was , maar hoogtevrees speelde parten , samen opgelost en daar ben ik tevreden over

Ik kan niet beoordelen of de monteur vaardig is

Godschalk

Afspraak maken ging snel/netjes, de monteur was er snel, deed diagnose, had onderdeel zelfs bij zich, direct vervangen en storing verholpen. Alles bij elkaar kan niet beter.

Van der Berg

Keurig geholpen, monteur zeer vriendelijk.

De Weerd

Keurig op tijd en alles uitstekend nagekeken.

Jansen

Zo fijn dat ze gelijk binnen 2 uur na melding al bij je thuis zijn om het probleem op te lossen zo blij mee

Driessen

Monteur was prima maar het maken van een afspraak rampzalig. 5 maanden gewacht en tussendoor gecanceld door planning op de dag zeld waarbij we zelf een nieuwe afspraak moesten maken, wat praktisch... Monteur was prima maar het maken van een afspraak rampzalig. 5 maanden gewacht en tussendoor gecanceld door planning op de dag zeld waarbij we zelf een nieuwe afspraak moesten maken, wat praktisch onmogelijk was. Hier hebben we wel 8x voor moeten bellen en duurde ook een maand.

Prima bedrijf met alle mogelijkheden en een goede informatie van het bijblijven inde tijd van transitie.

1: de 0 bij de eerste vraag betekent alleen dat ik door een slechte ervaring in het verleden principieel nooit meer iets of iemand aanbeveel. 2: de deskundigheid van de monteur kan ik als bejaarde... 1: de 0 bij de eerste vraag betekent alleen dat ik door een slechte ervaring in het verleden principieel nooit meer iets of iemand aanbeveel. 2: de deskundigheid van de monteur kan ik als bejaarde leek niet beoordelen, voor het overige niets dan lof voor Erol!