Onze CV ketel was weer aan het tweejaarlijks onderhoud toe. Feenstra stuurde ons een voorstel voor een afspraak. Deze afspraak was makkelijk te verplaatsen, zodat het voor ons beter uit kwam. De... Onze CV ketel was weer aan het tweejaarlijks onderhoud toe. Feenstra stuurde ons een voorstel voor een afspraak. Deze afspraak was makkelijk te verplaatsen, zodat het voor ons beter uit kwam. De monteur was keurig op tijd en na afloop van de werkzaamheden stond hij ons te woord voor een kleine update en tips. De monteur kwam ons deskundig en betrouwbaar over. De ketel is weer klaar voor een. nieuw stookseizoen. Feenstra heeft het goed voor elkaar en is voor ons de servicepartner.

Kappert

Jammer dat de monteur niet serieus op onze vraag inging. Storing dus niet verholpen.

Relaxte monteur

M.Ploeger

Meerdere offertes aangevraagd bij verschillende bedrijven allen met dezelfde toestel , accessoires, montage en alle benodigde toebehoren. Bij feenstra 1000 euro duurder dan bij de duurste offerte... Meerdere offertes aangevraagd bij verschillende bedrijven allen met dezelfde toestel , accessoires, montage en alle benodigde toebehoren. Bij feenstra 1000 euro duurder dan bij de duurste offerte van een ander bedrijf plus een duurder maand abonnement. Persoonlijk vindt ik dit toch wel een beetje teveel van het goede.

Mischien onderhoud maar ook dat ligt er aan wie onderhoud komt plegen. Ik heb een keer een hele goede oudere service monteur gehad die maakte de ketel echt goed schoon, maar er zijn er ook bij die... Mischien onderhoud maar ook dat ligt er aan wie onderhoud komt plegen. Ik heb een keer een hele goede oudere service monteur gehad die maakte de ketel echt goed schoon, maar er zijn er ook bij die zich er erg makkelijk van af maken.

Bergman

Beoordeling is negatief omdat het probleem (lekkage in de CV ketel) voor de tweede keer niet is opgelost. Dit ligt NIET aan de monteur. Die heeft er alles aan gedaan om te ontdekken waar de lekkage... Beoordeling is negatief omdat het probleem (lekkage in de CV ketel) voor de tweede keer niet is opgelost. Dit ligt NIET aan de monteur. Die heeft er alles aan gedaan om te ontdekken waar de lekkage vandaan kwam. Tijdens zijn aanwezigheid lekte het echter niet. Een uur na zijn vertrek echter weer wel. A.s. vrijdag de derde poging.

Telefoon centrale moet nog veel leren

Schothuis

Monteur was keurig op tijd en de klacht is naar tevredenheid opgelost

Schiebroek

Zeer tevreden over de service!
Enige is dat er meerdere afspraken gemaakt moeten worden en dat is ieder jaar zo.
Lastig om iedere keer tijd vrij te maken.
Daar heb ik ook wel...
Zeer tevreden over de service!
Lastig om iedere keer tijd vrij te maken.
Daar heb ik ook wel begrip voor bij tekort aan vakmensen.

Ik heb een tip gehad over een draadloze termostaat, ik ga er binnen kort gebruik van maken maar ik weet niet waneer. dat zie ik nog wel.