Edderaoui

Uitstekend werk en heel respectvol

Rutjes

Was een fijne en nette monteur die bij mij het onderhoud heeft gedaan

Bij de gevraagde gegevens stond niets over een rapport mbt rookgaskanaal. Bovendien heeft Feestra dat zelf vervangen in 2019! Voor de gehele VVE. Ik heb nu voor niets 65 euro voorrijkosten

Menemencioglu

Vandaag onderhoud gehad en inspectie. Alles liep prima. Behalve dat ik niet van te voren wist dat jullie monteur de werkschoenen niet uit mocht doen. Ik heb een gietvloer op 2e en 3e verdieping,... Vandaag onderhoud gehad en inspectie. Alles liep prima. Behalve dat ik niet van te voren wist dat jullie monteur de werkschoenen niet uit mocht doen. Ik heb een gietvloer op 2e en 3e verdieping, hierdoor heb ik gevraagd om schoenen uit te doen en antwoord was dat het niet mag en dat ze dan niet het onderhoud kan uitvoeren. Ik heb de vloeren afgedekt en zo is jullie monteur te werk gegaan. Het zou fijn als dit soort informatie vooraf gedeeld wordt, zodat wij als klant zijnde ook rekening mee kunnen houden. Wellicht handig om dit in de bevestiging mail duidelijk aan te geven.

Netjes gewerkt. Duidelijk over wat er uitgevoerd is en status van de ketel

Van Keulen-reemst

Alle zaken rondom organisatie, uitvoering en deskundigheid zijn dik in orde,
Alle zaken rondom organisatie, uitvoering en deskundigheid zijn dik in orde,
Echter: na het vertrek van de monteurs leek alles prima maar vanmorgen was het in de kamer tot (momenteel) 10.00 uur nog maar 17 graden. De thermostaat staat op gewenste temperatuur: 19 graden.
Ik was juist ontzettend blij (met hulp van een deskundige) dat de thermostaat zo was ingesteld als ik wilde; de kamer om 8.30 uur op 19 graden. Dat was de gehele winter uitstekend geregeld. Dit is dus gewijzigd na hun bezoek en ik weet niet wat ik er aan moet veranderen. Ik weet uit ervaring dat monteurs van Feenstra niet willen kijken naar de thermostaat ('dat is ons werk niet') en dat hebben ze nu dus ook niet gedaan.
Deze ongewenste wijziging is vandaag ingegaan en hun bezoek vond gisteren plaats rond 10.00 uur.

Het is inmiddels 10.00 uur en de thermostaat staat op 18 graden, dus de gewenste temperatuur van 19 graden zal wel bereikt worden maar op een veel te laat tijdstip.

Onderhoud wordt altijd prima en netjes uitgevoerd.

Er lag nog iets rommel onderin de ketel, maar ik ben er precies in.

maar verder niets dan lof voor de monteur?

deskundig en volledig onderhoud. topper !

Goede service. Snel en netjes.