Bij het onderhoud van CV en lucht -installatie waren er in eerste instantie ZZPers die niet zeker van hun zaak waren en stuurde daarna wel de vaklui die de installaties naar tevredenheid hebben... Bij het onderhoud van CV en lucht -installatie waren er in eerste instantie ZZPers die niet zeker van hun zaak waren en stuurde daarna wel de vaklui die de installaties naar tevredenheid hebben gerepareerd. Tis een verbetering qua monteurs, waren voor die tijd beunhazen.

Bewoner Pand

Wat voor jou een probleem is, wordt door Feenstra snel en netjes opgelost.

Goed gecommuniceerd, optijd aanwezig, goeie voorlichting, snel klaar

Alles prima

Pand

Feenstra komt al jaren de cv-ketel en de ventilatie controleren. Dit wordt altijd netjes gedaan.

Netjes gewerkt

Eindelijk een monteur gekomen hij was heel vriendelijk 4 keer monteur was niet gekomen slecht communicatie altijd raar smoesje verzonnen telefoon afbreken ik was zeer teleurgesteld
Eindelijk een monteur gekomen hij was heel vriendelijk
Slecht ervaring ik was aan het praten telefonisch met een mevrouw van feenstra zij zei even wachten im kom terug daarna had ze dat gesprek afgebroken ik vind dat vrouw slecht vrouw slecht behandelen van een klant ik ben zeer teleurgesteld , geen goed voorbeeld voor feenstra helaas
plus vier keer monteurs niet gekomen ik moest de heel dag thuis wachten jullie hadden mijn tijd en mijn dagen verpest dit vind ik niet leuk