Bij Feenstra zijn ze vriendelijk, deskundig en ze werken netjes.
Vriendelijk en een duidelijke uitleg over de werkzaamheden die worden uitgevoerd.
Betrouwbaar bedrijf
Snelting
Neem geen abonnement. De spelregels veranderen wanneer het hen uitkomt. En daar zit je dan met je abonnement, zonder dat er werkzaamheden worden geleverd, want men vindt de situatie niet veilig...Neem geen abonnement. De spelregels veranderen wanneer het hen uitkomt. En daar zit je dan met je abonnement, zonder dat er werkzaamheden worden geleverd, want men vindt de situatie niet veilig (Lees: de mechanische ventilatie hangt naast een traphek, boven het trapgat. Monteur wil de werkzaamheden wel doen, want acht de situatie veilig, maar zegt het niet te mogen). Bij mij gaat Feenstra er per omgaande uit. Wel incasseren, maar niet communiceren en ook niet terugbellen, ondanks belofte klantenservice.
Bewoner Pand
Zeergoed
Bewoner Pand
Goede ervaringen al weer je als leek natuurlijk niet of de werkzaamheden vakkundig zijn uitgevoerd. Al heb ik daar alle vertrouwen in.