Service monteur is zeer accuraat en heeft verstand van zaken
Goede professionele afhandeling van de werkzaamheden
Nvt
X
Feijen
Monteurs zijn deskundig en vriendelijk. Maar om tot daar te komen moet je er veel achteraan bellen, waarbij je niet wordt teruggebeld. Mails worden half beantwoord. Via Twitter kon men enigszins...Monteurs zijn deskundig en vriendelijk. Maar om tot daar te komen moet je er veel achteraan bellen, waarbij je niet wordt teruggebeld. Mails worden half beantwoord. Via Twitter kon men enigszins helpen. Offerte was al in het najaar aangevraagd en ineens geannuleerd. Je moet er erg achteraan zitten om "klant" te worden...
Bewoner Pand
Vriendelijke, open monteur. Belt direct om te verifiëren als ik denk dat hij voor de cv komt ipv voor de ventilatie . (In verband met ruimte die we gemaakt hadden). Ik had achteraf de brief niet...Vriendelijke, open monteur. Belt direct om te verifiëren als ik denk dat hij voor de cv komt ipv voor de ventilatie . (In verband met ruimte die we gemaakt hadden). Ik had achteraf de brief niet helemaal goed gelezen. Dat was allemaal geen probleem en de man heeft op onze vraag geholpen met ontluchten en bijvullen verwarming. Dat was hard nodig en dus toch ook weer opgelost. zeer tevreden.
Nvt
Goede service. ( Ik kreeg trouwens wel voor de tweede keer het verzoek om het formulier in te vullen, dit terwijl ik het al ingevuld.) Nog maar een keer gedaan.
Wij bevelen Feenstra niet aan. Personeel is niet klantvriendelijk.
De monteur kwam voor de keuring en zei dat hij niet bij het systeem kon. De vorige monteur maakte hier geen probleem van. Het systeem is niet gekeurd, het was wel goed na de vorige reiniging zei...De monteur kwam voor de keuring en zei dat hij niet bij het systeem kon. De vorige monteur maakte hier geen probleem van. Het systeem is niet gekeurd, het was wel goed na de vorige reiniging zei hij. Had ik ook al geopperd bij het afsluiten van het contract maar nu moesten we toch weer wachten op een monteur die vervolgens niets deed. Hij zei ook dat er iemand van ventilatie moest komen om eea beter in te regelen vooral omdat we de schuifjes niet open kunnen zetten ivm de kou maar hierover niets meer van jullie gehoord. Conclusie: reiniging destijds was goed maar slechte communicatie. Dit verhaal hoeft niet op jullie website, is alleen voor jullie informatie en hopelijk actie.