Levertijd

Snelheid

Vondeling

Overzichtelijk website

Rob…..

Vlotte levering en goede kwaliteit

Angelique

Ik kreeg een kapot kledingstuk, dus was niet tevreden

Reactie Feestartikelenshop.com:

Beste Angelique,
Bedankt voor uw review.
Beste Angelique,
Bedankt voor uw review.
U heeft een tweedekans artikel aangeschaft, waarbij alle beschadigingen fotografisch zijn weergegeven en omschreven in de omschrijving. U heeft ook niet de originele prijs betaald, maar het artikel aangeschaft met 55% korting. Wij begrijpen ook niet helemaal dat u deze review schrijft, want het artikel wordt verkocht met beschadiging.
Wij verkopen tweedehands en tweedekans artikelen zodat deze een tweede leven krijgen. Het artikel kan gerepareerd worden en wordt daarom met korting aangeboden. Zo is er een duurzaam alternatief voor artikelen die niet meer als nieuw te verkopen zijn!

Prima, wel vervelend dat ik emails blijf ontvangen om een review te plaatsen. Als ik 2 keer niet heb gereageerd moet je mij met rust laten.

Pakket kwam erg beschadigd aan. Artikelen waren in orde. STOP met emails blijven sturen of dat ik een review wil achter laten.

Ton

Goed en snel geleverd

Niet nodig

Brievenpost

Niels

Prima kwaliteit, snelle levering

onhandig dat ik geen factuur ontvang per mail of post, zou ik graag alsnog op prijs stellen

Saartje van Ede

Niks ontvangen

Ik heb niks ontvangen. Ik heb ook geen bericht gehad wanneer die bezorgd zou worden.

Aart Gerritsen

Perfecte service

Particulier

Ga lekker door zo .

Heb pas een keer wat besteld